Aktualitātes
28.09.2017

Martins Skorsēze tiešsaistē pasniegs kino veidošanu

Komentē
0

Sākot no 22. septembra tiešsaistes izglītības platformā "MasterClass.com", kas piedāvā dažādu pasaulē atzītu savas jomas profesionāļu veidotus kursus, iespējams pieteikties izcilā amerikāņu režisora Martina Skorsēzes vadītam kino veidošanas kursam vairāk nekā 20 lekciju apjomā.

Ar "Oskaru" apbalvotais kinorežisors, kurš veidojis tādas filmas kā "Ļaunās ielas", "Taksists", "Volstrītas vilks" u.c., kursa gaitā analizēs savus darbus un sniegs ieskatu savā režisoriskajā pieejā, tai skaitā sižeta veidošanā, montāžā un darbā ar aktieriem.

Kurss maksā 90 dolārus, kas sniedz neierobežotu pieeju visām videolekcijām, kā arī iespēju lejupielādēt mācību grāmatu ar lekciju kopsavilkumiem un palīgmateriāliem. Tāpat studentiem būs iespēja augšupielādēt video ar jautājumiem režisoram, kurš izlases kārtībā uz tiem atbildēs.

Skorsēze par jauno kursu stāsta: "[..] tas man dod iespēju nodot tālāk savus iedvesmas avotus un pieredzi, kā arī paņēmienus un to, ko pats esmu iemācījies darba gaitā. Šis nebūs plāns, kā taisīt filmas, bet gan ceļa rādītājs, kas palīdzēs jaunajiem kino profesionāļiem atrast savu virzienu."

Tiešsaistes izglītības platforma "MasterClass.com" dibināta 2015. gadā un šobrīd piedāvā vairāk nekā duci slavenību vadītu kursu. Kino studentiem un profesionāļiem var noderēt arī Vernera Hercoga kino veidošanas kurss, Kevina Speisija un Dastina Hofmana aktiermākslas kursi, kā arī Ārona Sorkina scenāriju rakstīšanas un Hansa Zimmera filmu skaņošanas kursi.

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!