Skats no izrādes "Krāsainās spēles" (Lietuva)
 
Aktualitātes
11.01.2017

Martā Rīgā notiks starptautisks teātra festivāls bērniem un jauniešiem "Eju meklēt!"

Komentē
0

No 9. līdz 12. martam Rīgā un Pierīgā norisināsies starptautisks profesionālo teātru festivāls bērniem un jauniešiem "Eju meklēt!", kurā varēs iepazīties ar profesionālu teātru programmu no Igaunijas, Lietuvas, Krievijas, Izraēlas un Latvijas. Izrādes iestudētas bērniem un jauniešiem vecumā no 1 līdz 18 gadiem.

Festivāla programma meklē žanru robežas ēnu un objektu izrādēs, zīmējumu un muzikālajā teātrī, nano operā un Šekspīra tekstu klaunādē. Festivālā vienkopus būs skatāmas tādas izrādes kā "Īsumā par visumu" (Jaunais Rīgas teātris), "Spēlmaņu nakts 2016" laureāte "Kaka un pavasaris", "Šausmu autobuss" (Nacionālais teātris), "Hamleta" iestudējums no Igaunijas, izrāde "Gravity" no Izraēlas u.c.

"Eju meklēt!" ietvaros būs arī dažādi papildu pasākumi: starptautisks profesionāļu simpozijs "Skatuves māksla bērniem – izklaide, izglītība, personība" Zirgu Pastā un kontaktu programma "Festivāla klubs" kultūras telpā "3 Māsas". Šajos pasākumos aicināti piedalīties pedagogi, aktieri, horeogrāfi, režisori, studenti, mākslas teorētiķi.

Pilna festivāla programma pieejama šeit. Festivālu organizē biedrība "ASSITEJ Latvija".

Sekot līdzi festivāla aktivitātēm iespējams arī sociālajos tīklos Facebook, Twitter un Instagram.

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!