Maikls Mūrs
 
Aktualitātes
18.05.2017

Maikls Mūrs veido dokumentālo filmu par Donaldu Trampu "11/9 pēc Fārenheita"

Komentē
0

"Oskaru" ieguvušais režisors 2004. gadā uzņēmis filmu "9/11 pēc Fārenheita", kas kritizē tā laika ASV prezidenta Džordža Buša rīcību pēc 2001. gada 11. septembra terorakta, savukārt jaunā filma atsaucas uz datumu, kad Donalds Tramps tika ievēlēts ASV prezidenta amatā, vēsta "The Guardian".

Kā vēsta "The Guardian", filma tiek veidota jau vairākus mēnešus. Pie tās strādā arī Hārvijs Veinšteins, kurš producēja "9/11 pēc Fārenheita". "Nekad vēl Maikla [Mūra] apetīte pēc patiesības nav bijusi tik liela. Mēs esam ekstāzē no tā, ka piedalāmies šajā revolūcijā," presei teicis Veinšteins.

Pirms tam Mūrs jau izlaidis viena cilvēka šovu "TrumpLand" un šobrīd apstiprinājis dalību Brodvejas uzvedumā "The Terms of My Surrender", kas tāpat fokusēsies uz bijušo realitātes šovu zvaigzni Donaldu Trampu, kurš nu kļuvis par prezidentu.

"Neviens no argumentiem, kas vērsts pret viņu, nav strādājis," Mūrs teica. "Neatkarīgi no tā, kas tiek atklāts, viņš paliek savā vietā. Viņu uzveikt nevar ne fakti, ne realitāte, ne smadzenes. Pat tad, kad viņš pats sev nodara pāri, viņš nākamajā rītā pieceļas un turpina strādāt un tvītot. Tas viss beidzas ar šo filmu."

Runājot par Trampa ievēlēšanas iemesliem, Mūrs teicis: "Nezināšana rada bailes, savukārt bailes rada naidu. Tramps to zināja."

Mūra iepriekšējā filma "9/11 pēc Fārenheita" nopelnīja 222 miljonus dolāru, kļūstot par visu laiku finansiāli veiksmīgāko dokumentālo filmu.

 

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!