Arvid Dynie Degis Author
pirms 6 gadiem
Katrīna Kuduma, ļoti gaidām tavu pirmo stāstu krājumu, kura idejiskie aizmetņi varbūt ir izšķīlušies Bereļa&Brieža Prozas meistardarbnīcā.
Ronalds Briedis gan pagaidām sevi pierādījis tikai dzejā, bet Berelis mazliet ar romānu radīšanu ir piebremzējis - pietrūkst jaunu viņa nosaukumu.
Pasaulē pie katras augstskolas ir šādas meistarklases, visiem vietas tajās nekad nepietiks.
Man pie Noras Ikstenas kursos pavadītais laiks deva drosmi sadūšoties pirmo stāstu krājumu nepubliskot, bet iepludināt un pārvērst pirmajā romānā, jo apjēdzu, cik grūti uzrakstīt piemēram perfektu noveli.
Iesaku meklēt savu skolotāju un pētīt sev tīkamu autoru daiļrades metodes.

akmens
pirms 6 gadiem
Es brīnos par tavu skatījumu uz literāta sūtību. Kur mācījās... labi, tu pati vari nosaukt dažus vārdus. Es nezinu, kā var bez argumentiem tā runāt. Es kad aiznesu savu darbu manuskriptus uz LNB glabāšanai, darbiniece bija nikna, bet pēc nedēļām divām aicināja mani ciemos uz LNB.

akmens
pirms 6 gadiem
Jūs pareizi saprotat rakstnieka dotības. Iegaumējiet, ka IEDVESMA DOD MATERIĀLU RAKSTĪŠANAI, kā arī formu, kā to materiālu izklāstīt. Jūs sapratāt, bez šaubām, ka apmeklēt kaut kādu prozas darbnīcu ir veltas pūles. Mani nepieņēma Jauno literātu studījā, un es viens bno milzīgā pūļa kļuvu par rakstnieku. Tā arī dzīvē mēdz notikt.

Patricija
pirms 6 gadiem
zinot, cik daudz lielisku autoru ir atvērušies rakstīšanai, izmantojot Literārās akadēmijas piedāvātās izglītošanās iespējas, man Tavs komentārs šķiet pilnīgi aplams.
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!