aijaaija
pirms 6 gadiem
Vai tiešām nevar reiz izbanot šo slimo kompleksaino būtni, nelaimīgo vampīru, kurš sūc virtuālo energiju? Man principa po, es arī cietos, bet kad runa ir par talantīgiem cilvēkiem... Ar nepacietību gaidu izlasīt Pētera jauno grāmatu.

Spīdola
pirms 6 gadiem
Lūk,aijaaija,ja es gribētu,lai kādu izbano,es nevis apsaukātos, bet uzrakstītu epastu portāla administrācijai ar konkrētiem argumentiem - viņa aijaaija regulāri nosūc manu virtuālo enerģiju,viņa ir kompleksaina un nelaimīga. Lūk, es respektēju Tavu saldkaislo nepacietību lasīt Pētera ( tik intīmi uzdrošinos rakstīt tikai atsaucoties uz Tevi) dzeju. Kāpēc Tu nerespektē manu viedokli?
No savas puses trešo reizi paužu - man dzejnieks Draguns ir kā falšais Antiņš, kas ticis stikla kalna virsotnē un tur iespārda Princesīti , saucot viņai - maita, idiote , beidz pampt, mosties un taisies, ka tiec darbos. Es esmu pret tādu attieksmi, pat ja tā domāta kā metafora tautas atmodināšanai. Visu var un arī vajag izdarīt ar mīlestību, varenāka spēka pasaulē nav bijis un nebūs.
Āmen!

Spīdola
pirms 6 gadiem
Labrītiņ. No sirds iesaku nekad neciesties. Lūk, es neciešu, ka Draguns latviešus apsaukā un uzrakstu to un tādējādi atbrīvojos no savām ciešanām.
Zvēru,ka nekad viņam - Dragunam neatvainošos , ka nepareizi uzrakstīju viņa uzvārdu. Lai piecieš, kā mēs pieciešam.

Spīdola
pirms 6 gadiem
Lasu visus satori.lv rakstus. Arī šo. Lūk, domāju - bet kā tas nākās , ka dzejnieks Dragūns latviešus nosauc par idiotiem, par smagi slimu nāciju, un pēc neilga brīža izdod dzejas grāmatu šīs slimās un smagi piemeklētās nācijas valodā. Man rodas tikai un vienīgi savažotas, aizspriedumu sasaistītas domas - jautājumi - kāpēc Dragūns neraksta mandarīnu, vai angļu, vai krievu vai franču valodās? Iesprūstu ar šo jautājumu un tālāk netieku. Kaut kas "neriktīgs" te ir pēc būtības.

Anna Auziņa
pirms 6 gadiem
banāni,
es teicu - šķietamais. man arī nelikās.

Patricija
pirms 6 gadiem
šausmīgi ilgi cietos, bet vairs nevaru. nu, izlasi tak reiz grāmatas autora uzvārdu un turpmāk lieto pareizi.
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!