Godo
pirms 6 gadiem
Cienījamā autore, ko gribējāt ar savu sacerējumu pateikt? Atzīšos, līdz galam neizlasīju, jo jau pašā sākumā neizpratni radīja galvenās varones apbrīnojamais kūtrums - lai pārbrauktu pār Likteņupi jālaiž garām neskaitāmi trarmvaji un tad jālien iekšā tik ļoti netīkamajā "konservbundžā". Jājautā, vai tad tiešam nav vieglāk pāriet upi kājām un vienkārši pastaigāties.
Cienījamā autore, ielāgojiet, ka ir jābūt pat ne tikai talantam, bet izcilam ģēnijam, lai ar negatīvismu paņemtu lasītāju. 99,9% gadījumu negatīvisma aprakstītāji paliek "jauno, daudzsološo" kategorijā. Izdariet pareizos secinājumus un redzēsiet, ka tas atmaksājas.

Brinda Ceriņa
pirms 6 gadiem
autore pārspīlēti uzsvērti vēlas sevi kopā ar Ogriņu atšķirt ,norobežot no apkārtējās vides un vēl sauc Dievu. kas tad tā ir par ekstrēmu situāciju,dzīves sarež''gījumu ,kur viņam būtu jāparādās ?ar savu sterilitāti no autores puses nekas nav panākts un nav saprotams ,kas ir gribēts pateikt?vienīgais pareizais ir tas,ka ogriņš tiek lasīts tramvajā,bet ne latviešu biedrības Lielajā zļē,bet mans viedoklis nav strikts un ir apstrīdams.
p.s. citi autores stāsti ir cerīgāki

akmens
pirms 6 gadiem
Es zem tavas mikrorecenzijas arī parakstītos. Spoži!

Mortimers
pirms 6 gadiem
Salīdzinoši labi formulēta verbāla nesaturēšana, kas smacīgi iederdzas tajā brīdī, kad sāk izrādīt pretenzijas uz literatūru.

 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!