Publicitātes foto
 
Aktualitātes
23.06.2018

Liepājā koncertēs amerikāņu mūziķis Bonijs Fīldss

Komentē
0

29. jūlijā plkst. 20.00 Liepājas koncertzālē "Lielais dzintars" uzstāsies dziedātājs un trompetists Bonijs Fīldss (Boney Fields) no ASV. Fīldss Latvijā viesosies koncertu sērijas "Pasaule Lielajā dzintarā" ietvaros, kas apmeklētājiem piedāvā pasaules atzinību iekarojušu mūziķu uzstāšanās. Liepājā Bonijam Fīldsam uz skatuves pievienosies pašmāju blūza grupa "Elastic".

Bonijs Fīldss rada mūziku, ceļojot pa visu pasauli un piedaloties tādos mūzikas festivālos kā "Jazz à Vienne", "Jazz in Marciac", "Madajazzcar", "Tabarka Jazz Festival" un citos. Māksliniekam izdevies izkopt pašam savu skatuves stilu, apvienojot fanku ar retro un futūristiska blūza skaņām.

Bonijs Fīldss dzimis un audzis Čikāgā, bērnību pavadot geto dziesmu un gospeļu kora mūzikas pavadībā, kas mudināja viņu izkopt unikālu balss skanējumu, ko papildina trompetes spēle. Dziedātāja un trompetista divējādais talants nodrošinājis mūziķim darbu blakus tādām mūzikas leģendām kā Lakijs Pītersons, Luters Alisons, Džeimss Kotons, Badijs Gajs, Liza Makkomba, kā arī Džordžs Klintons, Maseo Pārkers, Freds Veslijs un Būtsijs Kolinss.

Liepājas koncertā Bonijam uz skatuves pievienosies grupa "Elastic" (bijusī "Bite's Blues band") – Raitis Kalniņš (bungas), Roberts Romānovs (bass), Oskars Stolse-Semerovs (vokāls, mutes ermoņikas), Rihards Bērziņš (klavieres, ērģeles) –, kā arī īpašais viesis Igors "REBEL" Novikovs (ģitāra, vokāls).

Mūziķis Latvijā viesosies otro reizi. Iepriekš Fīldss kopā ar pašmāju blūza apvienību "Latvian Blues Band and Friends" Latvijā uzstājās 2014. gadā. 2018. gada pavasarī iznāks Bonija Fīldsa sestais studijas albums "Bump City".

Boney Fields @ Jazz à Vienne - Extraits from François PEYRATOUT on Vimeo.

Biļetes, sākot no 7 eiro, nopērkamas koncertzāles "Lielais dzintars" informācijas centrā, "Biļešu paradīzes" kasēs un internetā. Skolēniem, studentiem, pasniedzējiem, pensionāriem, personām ar I un II grupas invaliditāti, to pavadoņiem, kā arī ģimenēm un grupām pieejamas atlaides. 

Tēmas
 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!