Aktualitātes
13.07.2012

Līdz 15.07. var pieteikties vadīt meistarklases festivālā "Give & Get"

Komentē
0

Augustā jau otro gadu pēc kārtas notiks brīvdabas meistarklašu festivāls "Give & Get”, kas ar radošām nodarbībām, koncertiem un citām aktivitātēm aicina dalīties cilvēkus savās radošajās prasmēs. Šogad festivāls notiks no 9. līdz 12. augustam Ogres novada Krapes muižas parkā.

Nekomerciālais meistarklašu festivāls "Give & Get” tiek rīkots uz brīvprātības pamata, lai apvienotu un iedvesmotu cilvēkus radošai, praktiskai sadarbībai dažādās dzīves un mākslas jomās. Festivāla laikā notiks meistarklases, koncerti, izglītojošas lekcijas, pieredzes apmaiņas punkti, kā arī diskusijas par tādām tēmām kā zaļā domāšana, latviskā dzīvesziņa un labdarība. Būs arī aktivitātes ģimenēm un bērniem.

Pašlaik līdz 15. jūlijam notiek meistarklašu vadītāju pieteikšanās. Festivālā pasniegt meistarklases var ikviens, kas vēlas dalīties savās radošajās prasmēs neatkarīgi no izglītības, vecuma, tautības vai reliģiskās pārliecības.

Pirms paša festivāla no 6. līdz 9. augustam norisināsies iekārtošanas nometne ar talku, tematiskiem vakariem un saliedēšanās pasākumiem. Tagad tiek vāktas arī visdažādākās lietas, kas cilvēkiem mājās ir liekas, bet var noderēt radošajās darbnīcās un pēc tam jaunā veidolā tikt nodotas labdarības mērķiem.

Atšķirībā no citiem festivāliem, "Give & Get” nenotiek pirkšana un pārdošana, netiek tirgots alkohols un tiek nodrošināta tikai veģetāra ēdināšana. Dalība festivālā ir par ziedojumiem – tie tiek pieņemti naudā, festivāla vietas iekārtošanai noderīgos materiālos vai brīvprātīgas palīdzības veidā. Labdarības biļetes iespējams iegādāties "Biļešu servisa” kasēs, bet par iespējām iesaistīties festivāla rīkošanā un norisē plašāka informācija šeit:  www.giveandget.lv.

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!