Iluta Pavezska
pirms 6 gadiem
Cien., Ījaba kungs, šī filma balstās uz abolūtiem meliem un tam pierādījumi ir vēsturiskie materiāli, sākot no pašas Matildes un cara Nikolaja II dienasgrāmatu ierakstiem un beidzot ar publiski pieejamiem oficiāliem dokumentiem. Jautājums: kāpēc šāda apmelnojoša filma iznāk tieši 100 gadus pēc cara gāšanas un viņa ģimenes zvēriskas nogalināšanas?
Filmas rašanās aizkulises un patiesos šīs filmas mērķus nedaudz izgaismo video ar "Matildes" sākotnējo režisoru un projekta autoru Moskaļevu, kuru ļoti vēlams noskatīties, pirms publiskot rakstus par šo tēmu:
https://www.youtube.com/watch?v=voK7xOVgEeI&feature=youtu.be

Edge
pirms 6 gadiem
"...ienesīgāk un drošāk ir tēlot patriotu populārajos medijos."- ?
Je suis Charlie? Ījaba kungs jau aizmirsis Charlie Hebdo komandas varoņus, īstenos Rietumu vērtību nesējus un propagandētājus?

Gunita Poldme
pirms 6 gadiem
Cara laikos arī Latvijā stāsts par Nikolaju un Matildi bija aizkustinošs, pie Matildes vārda Latvijā tika ne viena vien meitene. Un arī filma tiks izrādīta oktobra beigās Rīgā, būs 2 seansi :), nezinu, kā ar ielūgumiem, bet biļetes jau var iegādāties.
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!