Als Pačīno
 
Aktualitātes
05.10.2018

Latvijā filmēsies Mikijs Rurks un Als Pačīno

Komentē
0

Latvija kļūst arvien interesantāka ievērojamiem Holivudas filmu producentiem, un jau šoruden producentu kompānija "Forma Pro Films" Latvijā uzsāks vēl divu jaunu un vērienīgu daudzmiljonu filmu projektu sagatavošanu, un tajos lomas atveidos tādi pazīstami Holivudas aktieri kā Mikijs Rurks, Skots Edkinss un Als Pačīno, informē "Forma Pro Films".

Pirmā mākslas filma – "Warhunt" ("Raganu medības") būs mistikas piesātināts militārs trilleris, kura darbība norisināsies Otrā pasaules kara laikā. "Raganu medības" tiks filmētas Latvijas Etnogrāfiskajā brīvdabas muzejā, Pokaiņos un Līgatnes mežos un alās. Galvenās lomas šajā filmā atveidos Mikijs Rurks un Skots Edkinss.

Savukārt otrs projekts ir pasaku filma bērniem "Pinocchio", kas būs labi zināmā stāsta par koka cilvēciņu Pinokio ekranizācija. Filmēšana norisināsies galvenokārt Jaunpils pilī, Vecrīgā un Rīgas Latviešu biedrības namā, kā arī Latvijas Etnogrāfiskajā brīvdabas muzejā, kurš uz filmēšanas laiku pārvērtīsies par brīnumainu leļļu pilsētu. Kā informē "Forma Pro Films", meistara Džepeto lomai ir aizrunāts Als Pačīno.

Latvijā abas šīs filmas nonāks, pateicoties filmas "Raganu medības" scenāristam un "Pinokio" režisoram Mauro Borelli, kurš savu atpazīstamību ieguvis, strādājot ar tādiem lieliem projektiem kā "Mūžīgi Betmens", "Godzilla", "Pērtiķu planēta", "Karību jūras pirāti", "Kapteinis Amerika" un "Zvaigžņu kari".

Bet jau 12. un 13. oktobrī ASV notiks pasaules pirmizrāde divām filmām, kuras uzņemtas Latvijā un kuru tapšanā piedalījusies producentu kompānija "Forma Pro Films".

"Woodstock" festivāla ietvaros 12. oktobrī Ņujorkā notiks biogrāfiskās filmas par kazahu dziedātāju Amre Kašaubaevi "Paris Song" (režisors Džeks Vespa) pirmizrāde.

Savukārt 13. oktobrī "Brooklyn Horror Film Festival" laikā skatītāju vērtējumam tiks nodota filma "Welcome to Mercy" (režisors Tomijs Bertelsens), kurā filmējušies pazīstami Latvijas aktieri – Dainis Grūbe, Ieva Segliņa, Toms Liepājnieks, Juris Strenga un Svetlana Ivaņņikova.

"Forma Pro Films" ir viena no vadošajām filmu producēšanas kompānijām Baltijas valstīs.

Tēmas
 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!