Aktualitātes
01.02.2018

Laikmetīgās mākslas centrs Kim? meklē papildspēkus

Komentē
0

Kim? Laikmetīgās mākslas centra izglītības programmas modelis, kas radīts vienlīdz izglītojošs un aizraujošs, turpmākajos gados piedāvās arvien vairāk aktivitātes, kas dažādos formātos iepazīstinās ar laikmetīgo mākslu un Kim? izstāžu programmu. Saistībā ar ambicioziem un dedzīgiem mērķiem, Kim? Laikmetīgās mākslas centrs aicina komandā papildspēkus darbam galerijā.

Kim? (kas ir māksla?) Laikmetīgās mākslas centrs astoņu gadu darbības laikā sevi pierādījis kā starptautisku profesionāļu vidū atzītu institūciju.  Ar vienmērīgu intensitāti Kim? darbojas kā Latvijā, tā starptautiski, piedāvājot laikmetīgās mākslas izstādes, publikācijas, performances un daudzus citus dažāda formāta pasākumus.

2016. gadā Kim? uzsāka apjomīgu laikmetīgās mākslas izglītību programmu, kas pieejama un piemērota dažādām auditorijām - bērniem, jauniešiem un senioriem. Programma tiecas atklāt apmeklētājiem laikmetīgās mākslas daudzpusību un radīt tikšanās vietu un laiku starp mākslinieku un skatītāju neatkarīgi no tā iepriekšējās pieredzes un zināšanām.

Kim? regulāri tiek organizētas bērnu dienas, kurās jaunajiem izstāžu apmeklētājiem tiek piedāvāta iespēja izpētīt izstādes gidu pavadībā, izmantojot speciāli radītas darba burtnīciņas; pagājušā gada vasarā tika dibināta jauniešu iniciatīva youngkim?, kuras ietvaros regulāri tiek rīkoti atvērti un izglītojoši pasākumi jauniešiem ar mērķi veicināt jauniešu kultūras attīstību. Tāpat reizi ciklā tiek rīkotas arī senioru pēcpusdienas, kurās senioriem iespējams diskutēt gan par izstādē redzēto, gan piedalīties radošās aktivitātes.

Šogad un nākamajos gados Kim? plāno uzņemt arvien plašāku auditorijas loku, nodrošinot apmeklētājam bagātinošu pieredzi laikmetīgās mākslas izstādēs, iepazīstinot ar mākslas plašajām formātu un to pieredzēšanas iespējām. Lai realizētu varenās ieceres un to izpildi, Kim? lūko pēc papildspēkiem darbam galerijā.

Darbs galerijā sniedz unikālu iespēju ielūkoties aizkulisēs izstāžu tapšanas procesā, tikties ar māksliniekiem un iegūt vērtīgu ieskatu galerijas darbībā, kā arī papildināt savas zināšanas par laikmetīgo mākslu un iegūt pieredzi darbam šajā nozarē.

Kim? aicina pievienoties galerijas darbiniekus (dzimumam un vecumam nav nozīmes), kuriem ir pieredze un patīk darbs ar cilvēkiem, kuri spēj strādāt patstāvīgi un komandā un pārvalda latviešu, angļu un vēlams arī krievu valodas. Iepriekšēja pieredze mākslas nozarē nav nepieciešama, tomēr novērtēsim interesi par laikmetīgo mākslu un vēlmi mācīties.

Galerijas darbinieka ikdienā ietilpst vadīt tūres (bērniem, jauniešiem, uzņēmumu komandām, galerijas viesiem), nodrošināt sekmīgu galerijas darbību ikdienā, uzņemt apmeklētājus, asistēt dažādu Kim? rīkoto publisko pasākumu un izglītības pasākumu īstenošanā un norisē, asistēt administratīvajā darbā galerijas ofisā u.c..

Interesenti, kas vēlas būt daļa no Kim? komandas un piedalīties izglītības programmas organizēšanā, lūgti sūtīt savu CV un vēstuli, minot iepriekšējo pieredzi darbā ar cilvēkiem un īsu komentāru par to, kas ir laba tūre, uz e-pastu [email protected] līdz šī gada 10. februārim.

Tēmas
 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!