Foto - Mikus Kannenieks
 
Fotogrāfija
02.03.2018

Konverģence

Komentē
0

Turpinām fotosēriju, kurā interneta žurnālā "Satori" divreiz mēnesī publicēsim jauno fotogrāfu darbus. Visus fotoblogus meklējiet šeit.

Varētu šķist, ka eksistē paralēla dimensija – cita pasaule, kuru veido matemātiskas formas un abstraktas ēnas. Pasaule ar paslēptām, mistiskām klātbūtnēm, kuras kā identitātes kodi konstanti vibrē apkārt mūsu statiskajiem ķermeņiem un objektiem mūsu pasaulē.

Konverģence ir šīs dimensijas meklēšana telpā starp ēnām, starp mierā esošo un kustīgo, starp augšupejošo un lejupejošo, starp vertikāli un horizontāli.

Meklēšanas gaitā šīs dimensijas sāk savstarpēji tuvināties, mūsu realitāte konverģējas uz tās krītošās ēnas. Realitāte – eksistējošās ēnas, kuras krīt uz statiskajiem ķermeņiem mūsu pašu pasaulē: tās transponējas uz pavisam jaunas ēnas… Uz ēnas ēnas, ja drīkst. Šī ēna kļūst par mūsu realitāti, un mēs – par šīs ēnas ēnu.

Bildēts uz 35mm filmas, kurai derīguma termiņš iztecēja kaut kad 80. gados

 

Ar Mikus Kannenieka darbiem var iepazīties arī fotogrāfa vietnē un instagramā.

Mikus Kannenieks

Mikus Kannenieks ir transatlantisks fotogrāfs, kurš šobrīd studē Ņujorkas Universitātē. Matemātiķis un sirdī vizuālais mākslinieks, Mikus mākslā un zinātnē pievēršas mistikas izmeklēšanai. 5-8-6

autora profils...

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!