Aktualitātes
30.05.2017

Konkurss bērniem: atrodi filozofisku citātu un laimē dalību Harija Potera nometnē!

Komentē
0

Interneta žurnāls "Satori" sadarbībā ar Harija Potera dienas nometni izsludina konkursu bērniem "Ko tev iemācījis Harijs Poters?", kurā bērnus vecumā no 7 līdz 15 gadiem aicina atrast un iesūtīt filozofiskus citātus, kas izlasīti kādā no Harija Potera grāmatām.

Mēs citējam savus mīļākos rakstniekus, grāmatu un filmu varoņus, avīžu virsrakstus, politiķus, dziedātājus, prezidentus un vienkārši savus draugus. Citāti ir apropriācijas laikmeta spožums un posts – tie var tikt pārprasti vai pat pārvērsti ļaunprātīgos nolūkos. Neviļus par kāda cilvēka dzīves moto var kļūt filozofiska atziņa, kas pārrakstīšanās vai pārklausīšanās dēļ diametrāli mainījusi savu nozīmi. Aspazijas citāts var tikt piedēvēts Rainim, bet Rolāna Barta citāts kāda galvā pārvēršas par Bārta Simsona citātu. Lai beigtu šos maldu ceļus, interneta žurnāls "Satori" nolēmis precīzi uz bez kļūdām apkopot spilgtākos citātus un filozofiskas atziņas no Dž. K. Roulingas septiņu romānu sērijas "Harijs Poters".

Interesantākie, filozofiskākie un, protams, precīzākie citāti tiks publicēti interneta žurnāla "Satori" sadaļā "Ar bērniem", bet viena spožākā citāta atradējs tiks apbalvots ar dalību Harija Potera dienas nometnē, kas no 12. līdz 16. jūnijam norisināsies Torņkalnā.

Citātus līdz 5. jūnijam lūdzam sūtīt uz redakcijas e-pasta adresi [email protected] vai pa pastu uz Ģertrūdes ielu 42-5, Rīga, LV-1011. Lūdzam vēstulē norādīt vārdu, uzvārdu un vecumu.

Vairāk par šovasar Torņkalnā notiekošo Harija Potera dienas nometni iespējams uzzināt nometnes mājaslapā un feisbukā. Nometne paredzēt bērniem vecumā no 7 līdz 15 gadiem.

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!