Martins Logins
pirms 6 gadiem
Mēģināju noskaidrot, kas ir šis pašapmierināti rukšķošais visu redzējušais un saprotošais raksta autors? Pēc bildes spriežot (bet spriest pēc izskata ir ik vienkārši un ērti!!!, to parādija VIŅŠ pats;)) es drīzāk viņu ievietotu paša pieminētajās kategorijās, no kurām šamais mucis neejot uz Lido... Ja viņa augstība lasītu šo un vēl kādu komentāru, droši vien viņam sāktu nemierīgi pulsēt kakla artērija, un gribētos izsaukties, ka Viņš taču ir (..), ka Viņam taču ir (bija, būs), un vispār, ko plebeji saprot no mākslas!!! Vienkārši ar šo mazo piemēru vēlējos pateikt, ka lietas mēdz būt savādāk, nekā izskatās, piedevām lielākajā daļā gadījumu ;) Bet nekas, paaugsies sapratīs

Gatis Ozoliņš
pirms 6 gadiem
Vispār tas motorollers Муравей savos pirmsākumos ir hi-tech verķis - pirmais motorizētais pārvietošanās līdzeklis ar ūdeņraža dzinēju Latvijā. Pankūku eļļa motoriem ir vēsture. Tāda, lūk, skudriņa ir patiesībā.

LV
pirms 6 gadiem
Nu, lūk, pusi mūžā dzīvoju Ķengaragā, un pat nenojautu par šādu pērli!
Tiesa, autors tā ir aizrāvies ar treniņbiksēs tērptu ļaundaru aprakstiem, ka, šķiet, sajaucis Lido Krievu sētu, kas atrodas pavisam blakus Cietvielu institūtam, ar Krasta ielas Lido, kas atrodas stipri tālāk.
PS - Par to, kāpēc viss, kas nav Vecrīga vai Pārdaugava, tiek uzskatīts par krievisku narkomānu midzeni, man vispār būtu dažs labs biezs vārds sakāms(valsts valodā).

Eikasija Asija
pirms 6 gadiem
Ar visām iepriekšējos komentāros minētām neprecizitātēm - aizkustina. Tas, ka autors nepazīst to rolleri (es arī ne), bet citi pazīst - aizkustina vēl vairāk. Taisos ekskursijā.
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!