Ojārs Jansons Mans uzvārds
pirms 6 gadiem
Bertoluči ir filma un šajā karā tas nepalīdzēs nevienam !Mūzas klusēs !

Ojārs Jansons Mans uzvārds
pirms 6 gadiem
Vai vari atbildēt uz jautājumu !Esi gatavs nogalināt aizstāvot savu Latviju,savu Satori ,savu RL...????

nahimovs
pirms 6 gadiem
Man ir viena paziņa, kas apgalvoja, ka ir noskatījusies visas jēdzigās filmas...pieļauju, ka bija noskatījusies >1000. Tas ir iespējams, galu galā gadā ir 365 dienas.
Pats arī esu skatījies tamlīdzīgus sarakstus. Labu filmu tomēr ir ierobežots daudzums, pavisam noteikti stipri zem 10 000, pat ja skatās visas valodas un visus laikus.
Bet ļoti labu filmu ir tikai daži simti.
Par karu. Kad atnāks kaŗš - neviens nejautās, tu gribi šaut, vai negribi.

Rūdolfs
pirms 6 gadiem
Bet ja nu kara [šeit] nebūs? Ja nu viss atrisināsies garlaicīgu, ambivalentu diplomātisku manevru rezultātā? Ja nu Krievijai civilizētā pasaule nesados pa purnu?

Ihtiandrs
pirms 6 gadiem
Nevajag aizrauties ar šādiem virsrakstiem.

malva
pirms 6 gadiem
Traģikomiski. Ja ne pat vairs vienīgi traģiski: jo tieši indivīda brīvība ir pirmais, ko liek zaudēt karš un pēckarš. Jebkurš karš. Arī informācijas. Un tikai lai nesaka neviens, ka notiekošajā informācijas karā JAU neesam zaudējuši indivīda brīvību. Nu nav taču tā, ka katrs var teikt, ko grib un ko domā. Ne no tribīnes, ne tv, ne radio, ne uz papīra, ne internetā. Vieni redz teiktajā nacionālistu, otri fašistu, trešie antiglobālistu, ceturtie antisemītu un pasūta vienā mierā indivīda brīvību alkstošo latvieti vienu māju tālāk, izkasa no portāla vai interneta vispār.
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!