Valts Ernstreits
pirms 6 gadiem
Nu nesēž viņi "Ļeņina automobilī "Ford T Model". Tas protams ir gan amerikāņu auto. Taču tas ir Packard. Pajauns Packard, varbūt pat pavisam svaigs, kā redzams arī parakstā zem šī attēla nule iznākušajā G. Kluča grāmatā. Packard, kurš no Ford T atšķiras apmēram tāpat kā Maybach no Volkswagen Golfa. Ekskluzīvais Packard, kurā Ļeņins kā tautas vadonis taču nevarēja braukāt un kuru cilvēki, kuriem šķiet, ka neviens neko nesaprot no mašīnām un neko nepamanīs, pārdēvēja, cerot, ka visi uzķersies. Un visi patiešām uzķērās.

Bet džeki – tādi paši vienkārši džeki kā mūsdienās – vienkārši vēlējās par piemiņu nofočēties krutā tačkā, nevis kautkādā tur Ford T. Un viņiem, visticamāk, bija pilnīgi pie vienas vietas, kam tā krutā tačka pieder. Nekas nav mainījies. Nekas.

Edge
pirms 6 gadiem
Var paredzēt sekas, ja pagātnes "aplēlēji" tālu no vēsturiskās patiesības atrodas::
"Māra Zālīte: "Esmu saņēmusi tik daudz samazgu uz galvas, vairāk nekā padomju laikā"
http://www.kasjauns.lv/lv/zinas/138938/mara-zalite-patriotisms-nav-silta-ciba

dzimmijs13
pirms 6 gadiem
Interesanti, kādus tik līkločus "vēsture" nav izspēlējusi ar cilvēku likteņiem! Šobrīd viegli teikt - vot sukas, Ļeņinu sargājuši - no šodienas viedokļa. Bet tolaik viss likās pavisam savādāk! Vai mēs, nosodītāji, tolaik būtu bijuši citādi? Mēs šodien taču tieši tāpat nespējam paredzēt savu šodienas darbību izsauktās sekas nākotnē.
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!