Kadrs no filmas
 
Aktualitātes
16.03.2017

Kinoteātros sāks rādīt Emira Kusturicas jaunāko filmu "Satikšanās uz piena ceļa"

Komentē
0

No 7. aprīļa kinoteātros sāks demonstrēt serbu kinorežisora Emira Kusturicas jaunāko filmu "Satikšanās uz piena ceļa ("On the Milky Road", 2016).

Divkārtējā Kannu kinofestivāla "Zelta palmas zara" laureāta Emira Kusturicas ("Melns kaķis, balts kaķis", "Dzīve ir brīnums") jaunākā "Satikšanās uz piena ceļa" ir stāstu par mīlu un karu, kurā netrūkst emociju, smieklu un piedzīvojumu. Tajā līdzās Monikai Beluči režisors pats atveido galveno lomu.

"Pavasaris kara laikā. Ik dienu piena pārdevējs ložu krustugunīs šķērso frontes līniju, lai kareivjiem nogādātu savu preci. Tā kā viņš ir iemantojis turību ar savu rūpalu un viņu mīl ciema daiļava, viņu gaida mierpilna nākotne. Taču negaidīti uzrodas noslēpumaina itāliešu sieviete, kas sagriež vīra dzīvi kājām gaisā. Tā sākas kaislīgs stāsts par aizliegto mīlu, kas abus ierauj neticamu un bīstamu notikumu virpulī. Viņus ir savedis liktenis, un neviens un nekas viņus vairs nespēs apturēt."

Filma uz ekrāniem no 7. aprīļa Rīgā, kinoteātros "Kino Citadele", "Splendid Palace" un "K. Suns", kā arī kinoteātros Ventspilī, Valmierā un Cēsīs. Tāpat filma būs skatāma kinofestivāla "Spektrs" programmā no 20. līdz 26. martam. 

Režisors un scenārija autors Emirs Kusturica, producents Alekss Garsija, lomās: Monika Belluči, Emirs Kusturica.

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!