Aktualitātes
13.04.2017

"Kino Citadele" tiešraidē demonstrēs izrādi "Apsēstība" ar Džūdu Lovu galvenajā lomā

Komentē
0

Ceturtdien, 11. maijā, plkst. 21:00 kinoteātrī "Kino Citadele" tiešraidē no Bārbikana teātra Londonā būs skatāma izrāde "Apsēstība" ar aktieri Džūdu Lovu galvenajā lomā.

Izrāde programmā "NT Live", kuras ietvaros kinoteātros visā pasaulē tiešraidēs tiek demonstrēti iestudējumi no Karaliskā Nacionālā teātra Londonā.

"Apsēstība" ("Osession") ir 1943. gadā Lukīno Viskonti uzņemtās filmas teātra adaptācija, ko veidojis režisors ir Ivo van Hovs ("NT Live" programmā skatītas viņa veidotās izrādes "Skats no tilta" un "Heda Gablere"). Izrādē galveno lomu atveido Džūda Lovs ("Jaunais pāvests", "Tuvāk", "Talantīgais misters Riplijs").

Džūda Lova varonis Džīno ir klaidonis – nošņurcis, bet neatvairāmi pievilcīgs. Kādā ceļmalas krogā viņš satiek vīru un sievu – Džuzepi un Džovannu. Džīno un Džovanna sāk vētrainu romānu un nolemj nogalināt Džovannas vīru.

"Apsēstības" iestudējums tapis, Londonas trupai "Barbican Theatre Productions Limited" sadarbojoties ar Amsterdamas "Toneelgroep", kā arī piedaloties "Wiener Festwochen" un "Les Théâtres de la Ville de Luxembourg"; līdzproducenti – "Holland Festival" un "David Binder Productions".

Izrāde tiks demonstrēta angļu valodā ar subtitriem angļu valodā. Vairāk informācijas kinoteātra "Kino Citadele" mājaslapā. http://www.forumcinemas.lv/Event/302102/

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!