Aktualitātes
11.07.2012

Kalnciema kvartālā piektdienās demonstrēs kinofilmas un koncertus

Komentē
0

Kalnciema kvartāls sadarbībā ar "Lattelecom" iesāk jaunu un Latvijā nebijušu pasākumu ciklu "Platekrāna vakari". Sākot ar 13. jūliju, piektdienu vakaros brīvdabas seansos tiks rādītas filmas un koncerti no "Lattelecom" televīzijas videonomas.

Filmu programma veidota, ņemot vērā "Lattelecom TV" videonomā esošos filmu resursus un kinokritiķes Ditas Rietumas ieteikumus. Daļa filmu būs no raidījuma "Kinotēka" sezonas noslēguma pasākumā jūnijā Kalnciema kvartālā kopīgi ar skatītājiem izveidotā šī gadsimta filmu TOP 10, kā arī citas filmas, kas guvušas atzinību pasaulē un ir piemērotas demonstrēšanai brīvdabā plašam skatītāju lokam.

Pēc filmas vakara turpinājumā uz lielā ekrāna būs iespēja noskatīties populāru grupu koncertierakstus (Bjorka, "Coldplay", "Muse", "Sade", "The Cure" u. c.). Filmu un koncertu demonstrēšana notiks uz speciāli izveidota "Samsung" ekrāna, kas nodrošina ļoti kvalitatīvu attēlu arī gaišajā diennakts laikā.

13. jūlija programma
19:00 "Lieliskais Lapsas kungs" (rež. Vess Andersons)
20:30 JAMIROQUAI koncerts "Live at Montroux”

Ieeja bez maksas. Pasākuma laikā darbosies āra kafejnīcas.
 

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!