Edvards Kuks
pirms 6 gadiem
Cerēju arī pie šīs bildes redzēt "Foto - Ilmārs Šlāpins" un ar atzinīgu smaidu sejā iedomāties, kā Ilmārs meklē kaķi un rada amizantus apstākļus bildei.

Vīlos.

jjanis
pirms 6 gadiem
Izvēle starp ZZS , NA un SC ir labāka, jo tā tomēr ir izvēle. Skaidrs, ka viena individuāla izvēle nenodrošina plašas pārmaiņas, bet nav jau gluži tā, ka nekad nekas nemainās. Banānu partijas tomēr esam pārslimojuši (ir sporādiski, lokāli uzliesmojumi), bezmaksas autobusa partijas ir nākamais līmenis, ar kuru galā pagaidām netiekam.
Uz ātro nav tik viegli atrast Makrona popularitātes vēsturi, bet tas ir stāsts par būšanu īstajiem cilvēkam, pareizajā laikā un par "labo shēmošanu". Savukārt - "jēga iet" un "vēlēšanas ir sviests" - nu tieši no turienes jau aug tā 99% pārliecība, kas ir Ījabam un politikāņiem. ZZ-SEX-IT!

Edge
pirms 6 gadiem
Ja augs ZZS, NA un SC sponsoru peļņa, tad arī hermaņi, ījabi u.c. (pseido) demokrātijas propagandisti nepaliks bešā! Viss notiek, ir jēga darboties, turpināt reformas:
" Nodokļu reforma – iznākums (bagātie kļūs bagātāki, nabagie – nabagāki…)" J.Zaiceva (NRA, 19.08.2017.)

Wolfs
pirms 6 gadiem
interesanti, cik procentus deva Makronam un viņa kustībai pirms, piemēram, 12 mēnešiem?

Edge
pirms 6 gadiem
I.Ījabs:"Demokrātija garantē vienīgi to, ka pie varas esošie var tikt nomainīti konkurējošās vēlēšanās."
Makrona un kustībai deva tikpat procentus, cik savulaik 12 mēnešus pirms vēlēšanām deva Latvijas Ceļam, Tautas partijai, Jaunajam Laikam, Vienotībai un...dos arī nākamajai, ko bīdīs varā. Droši varēja mainīt Ivaru [Godmani] ar Valdi [Birkavu], pēc tam Valdi ar Māri [Gaili] ...līdz pat Mārim[Kučinskim] utt.utjjp. Vara (iekārta) tāpēc nemainās, gluži kā pseido-demokrātijas būtība, par kuru d/f Īvāns (2015) atklāj runā viens pazīstams personāžs:"....es viņiem visiem maksāju..." Roberta Mihelsa pirms 100 gadiem formulēto "Oligarhijas dzelzs likumu" neviens vēl nav atcēlis, to tikai demokrātijas pētnieki ījabi aizmirsuši?

Gunta Reine reine
pirms 6 gadiem
Nu un kā tad ir - iet uz vēlēšanām? Tas viss ir "
sviests"

Edge
pirms 6 gadiem
Sviesta ražošana ir ienesīgs bizness Latvijā. Pievienojies!
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!