Ratori
pirms 6 gadiem
Taisnība, Viestard. Jo mazāk un šaurākā sfērā cilvēkam ir intereses, jo gudrāks. "Krēslas" lasīšana automātiski izslēdz iespēju pat apgrābstīt "Idiotu".

ko_neko
pirms 6 gadiem
Un nekādā ziņā nevajag lasīt to, par ko vēlāk raksta un kritizē, kur nu vēl skatīties filmas, par kurām izsaka spriedumus - kaut kāds prāta aptumsums, goda vārds!

Ieva Skrebele
pirms 6 gadiem
Atbildot uz: “Greja piecdesmit nokrāsas" tiek uztvertas kā sieviešu slēptāko vēlmju attēlojums uz ekrāna.”

Man gan šķiet pilnīgi pretēji. Manās erotiskajās fantāzijās vīrietis vienmēr nevilcinoties izpilda visas manas pavēles. Viņš ļauj man darīt visu, ko man gribas ar viņu darīt (man patīk citus izrīkot un dominēt). Viņa galvenais mērķis ir sniegt man baudu un par savām vēlmēm viņš nedomā. Vīrietis man ir uzticīgs, bet nekad nečīkst, ja man sagribas vēl kādu papildus mīļāko.

Neesmu lasījusi grāmatu, bet, spriežot pēc recenzijām, Grejs liekas esam pilnīgs pretstats – viņš rūpējas par savām vēlmēm nevis kalpo sievietei. Un tas nu vairs nav nekāds sapņu, bet gan murgu tēls, jo kļūt par cita cilvēka privātīpašumu ir ļaunākais, kas var notikt.

E.D.
pirms 6 gadiem
Vai jūsu lietotājvārds ir atsauce uz akmens laikmetu?

Šķiet, Moriaks, rakstīdams savu Terēzi Dekeirū, ir bijis priekšā ne tikai savam gadsimtam.

Dāvids Zalāns
pirms 6 gadiem
Labi, bērni, labāk paskatieties šo video, kas ir #StillBetterLoveStoryThanTwilight.

https://www.youtube.com/watch?v=cIXB2A08CTg

Viestards
pirms 6 gadiem
Nu ja autore tiešām ir izlasījusi un noskatījusies to ko viņa tur uzskaita, tad nu īsti gudra nav :)

akmens
pirms 6 gadiem
Es atkārtoju - sievietes ir mātītes. Viņām iedzimtie instinkti dominē par prātu, lai viņas bērni sekmīgāk izdzīvotu. Sieviete, kas grib valdīt par vīrieti, līdzinās zirgam, kas ar kāju trāpīja kāpsli un mēģina uzsēsties pats sev virsū.

akmens
pirms 6 gadiem
Sievietes bieži savās erotiskās fantāzijās ir stulbenes - atdoties lācīm, būt izvarotai grupā. Vīrieši pieturas pie realitātes stingrāk - coitus per anus tie iztēlojas biežāk ar sievieti, jo tas nav nosodams. Sievietēm ir baigais stiķis - viņa guļ ar jums, bet iztēlojas, ka guļ ar Kaprio. Es neticu, ka sievietes māk fantazēt labāk par vīriešiem. Kaut gan ar Kiru Naitli es neesmu kūleņojis.

akmens
pirms 6 gadiem
Ķermeņu funkcijas rāda, kas notiek galvā. Nopelnīt 100 miljonus dolāru ar porņiku ir māksla. Sievietes fanatāzijas ir bālākas par reālo dzīvi. Fantāzijam jābut ticamām, bet dzīve var būt jebkāda.
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!