Aktualitātes
04.10.2017

Jaunie kinomākslas entuziasti aicināti pieteikties brīvdienu kinoskolas "Cinemotus" nodarbībām

Komentē
0

Jaunie kinomākslas entuziasti aicināti piedalīties brīvdienu kinoskolas "Cinemotus" nodarbībām, kur caur dažādas sarežģītības pakāpes uzdevumiem un lekcijām tiek iepazīts režisora, scenārista, gaismotāja, operatora, aktiera, montāžas režisora darbs, veidotas filmas un video eksperimenti.

Nodarbības notiek jau otro gadu, katru svētdienu "Bērnu Mājā" (Lapu ielā 17, Rīgā) no plkst. 14:00 līdz 16:00. Vēlamais dalībnieku vecums 12 – 18 gadi, taču iespējami izņēmumi īpaši ieinteresētajiem.

Katrā nodarbībā notiek filmu analīze, tehnisku prasmju (filmēšanas/gaismošanas/ montāžas /pēcapstrādes), kā arī režijas teorijas un prakses apguve, dalībnieku projektu atbalsts un analīze, aktiermeistarības un balss vingrinājumi. Tāpat kinoskolas dalībniekiem ir iespēja tikties ar īpašiem viesiem, doties ekskursijās uz Latvijas kino nozīmīgām vietām, kopīgi apmeklēt kino, veidot filmas un organizēt to pirmizrādes.

Nodarbības vada Laura Elcere jeb Kaķis (multimediāla māksla, kino darbnīcas, bērnu izglītības projektu saturs un realizācija), Oskars Upenieks jeb Circenis (mūziķis, operators, gaismotājs, skaņu inženieris) un Jurģis Ločmelis jeb Lācis (studē videomontāžu Latvijas Kultūras akadēmijā, ieguvis izglītību multimediju komunikācijā Dānijā).

Nodarbību ilgums ir divas stundas, dalības maksa – 15 eiro par nodarbību vai 45 eiro mēnesī (maksā iekļauta arī tējas pauze).

Iegūt vairāk informācijas un pieteikties var, zvanot Laurai uz telefona numuru 29329122 vai rakstot uz [email protected]. Kinoskolas aktivitātes un tapušos darbos var skatīt "Cinemotus" feisbuka lapā.

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!