Foto: Ģirts Raģelis
 
Redakcijas sleja
14.06.2017

Jaunas iespējas

Komentē
0

Interneta žurnāla "Satori" mājaslapas jaunajā dizainā ir iestrādātas vairākas iespējas, kā jūs varat reaģēt uz publicētajiem rakstiem un ietekmēt žurnāla saturu. Lai izmantotu iespēju aplūkot personalizētu mājaslapas saturu un komentēt publicētos rakstus, jums vajadzētu ienākt mājaslapā ar savu individuālo profilu. Izvēlēties "Ielogoties", lai ienāktu ar feisbuka, tvitera vai "Google" kontu,

taču jūs varat izveidot arī savu "Satori" kontu (izvēlieties "Reģistrēties"), ievadot savu e-pasta adresi un reģistrējot to ar paša izvēlētu paroli. Pēc tam jūs varat atvērt savu profilu, pievienot fotogrāfiju, labot vārdu, kā arī mainīt konta iestatījumus, norādot jūs interesējošās publikāciju tēmas.

Katra raksta kreisajā malā ir redzamas ikonas, uz kurām uzklikšķinot jūs varat dalīties ar saiti uz rakstu savā feisbuka lapā vai tvitera ziņu plūsmā, zemāk ir sirsniņas formas ikona, kas ļauj jums paust savu atzinību rakstam. Saņemto atzinību skaits būs redzams ciparā zem sirsniņas, bet raksta tēma tiks ņemta vērā, veidojot personalizētu "Satori" saturu, ja izvēlaties skatīties "Mans Satori". Ja būsiet atzīmējuši pie savām interesēm "Literatūru", "Mākslu" un "Kino", tad jūsu personalizētajā portāla skatā redzēsiet tikai publikācijas par šīm tēmām.

Daloties ar rakstiem feisbukā vai tviterī, jūs varat arī iezīmēt noteiktu teksta daļu vai dažus vārdu, tādā gadījumā labajā pusē pie iezīmētā teksta parādīsies attiecīgās feisbuka un tvitera ikonas, bet pats iezīmētais teksts tiks izmantots ievietotajā saitē.

Tāpat jūs varat komentēt rakstus – izvēloties komentāru ikonu kreisajā malā vai arī iezīmējot konkrētu teksta daļu un nospiežot komentāra ikonu labajā pusē (tādā gadījumā jūsu komentārs tiks piesaistīts konkrētajam teikumam vai paragrāfam, nevis visam rakstam). Atverot iepriekš publicēto komentāru lapu, jūs varat pievienot savu komentāru kā nākamo vai arī izvēlēties un atbildēt kādam jau iepriekš atstātam komentāram.

Mājaslapas augšpusē līdzās pamatsadaļu izvēlnei redzamas melni iekrāsotas feisbuka un tvitera ikonas – tās ved uz "Satori" tvitera kontu un feisbuka lapu, kuru jūs varat piesekot un turpmāk regulāri sekot visām mūsu jaunākajām publikācijām, piedalīties diskusijās, kas notiek šajās lapās, kā arī uzzināt par mūsu rīkotajiem pasākumiem.

Izlasot rakstu līdz beigām, jūs ieraudzīsiet tajā skarto tēmu nosaukumus, uz kuriem uzklikšķinot atvērsies lapa ar citiem rakstiem par šo tēmu.

Vēl zemāk ir josla "Citi autora raksti", zem tās – lauks jūsu komentāram, bet zemāk: visi tematiski saistītie raksti.

Ievērojiet, ka pēc raksta beigām lapas labajā malā esošais lauks "Ko iesakām šodien" (un vēl četras dienas uz priekšu) satur kultūras pasākumu izlasi konkrētai dienai, taču zem tā parādās ceturtā kolonna ar rakstiem, kas aizpilda visu interneta pārlūka platumu. Ja jūsu datora ekrāns vai pārlūka logs ir mazāks, mūsu mājaslapa automātiski pielāgojas un rakstu kolonnas izvietojas trijās, divās vai vienā kolonnā kā mobilā tālruņa pārlūkā.

Ilmārs Šlāpins

Ilmārs Šlāpins ir latviešu publicists, filozofs, tulkotājs, dramaturgs, dzejnieks un pasaules mūzikas dīdžejs. Brīvajā laikā dara to pašu.

autora profils...

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!