Aktualitātes
21.12.2017

Janvārī visā Latvijā pirmizrādi piedzīvos filma "Nameja gredzens"

Komentē
0

Vērienīgā Latvijas leģendu filma "Nameja gredzens" janvārī piedzīvos pirmizrādi vienlaikus visos lielākajos kinoteātros Latvijā. Ar Latvijas Mobilais Telefons (LMT) atbalstu pirmizrādes apmeklētājiem būs iespēja pirms seansa redzēt tiešraidi no svinīgās "Nameja gredzens" prezentācijas Rīgā ar filmas veidotāju un aktieru līdzdalību.

Filma "Nameja gredzens" stāsta par 13. gadsimta leģendu, kur pēc Zemgales valdnieka Viestura nāves par karali kļūst jaunais Namejs. Viņa uzdevums ir nosargāt savu zemi un tautu pret krustnešu tīkojumiem. Filmas "Nameja gredzens" producents ir Andrejs Ēķis, scenārija autori – Aigars Grauba un Makss Kinnings no Lielbritānijas. 

Nameja lomu filmā atveido zviedru aktieris Edvīns Endre, kurš Latvijas skatītājiem pazīstams no seriāla "Vikingi". Galvenajās lomās redzēsim arī lietuviešu uzlecošo zvaigzni Aisti Dirziuti un Džeimsu Blūru no Lielbritānijas. Tāpat arī filmā spēlē latviešu aktieri Andris Keišs, Artūrs Skrastiņš, Dainis Grūbe, Lauris Dzelzītis, Ivo Martinsons, Elīna Vāne un citi.

Aigars Grauba, "Nameja gredzens" režisors: "Filma "Nameja gredzens" ir leģenda par to, ka ikvienam ir tiesības būt brīvam, taču arī brīvība katram uzliek zināmus pienākumus, un katrs pats par to ir atbildīgs. Vēlamies, lai pirmizrādes svētku sajūta pārņem skatītājus visā Latvijā un, pateicoties LMT atbalstam, tas arī būs iespējams. Tiekamies kinoteātros!".

"Nameja gredzens" pirmizrāde visā Latvijā notiks 2018. gada 17. janvārī plkst. 19.00. Biļetes uz filmas pirmizrādi un turpmākajiem seansiem no šodienas, 21. decembra pieejamas iepriekšpārdošanā lielāko Latvijas kinoteātru kasēs un interneta vietnēs.

Tiešraide no "Nameja gredzens" pirmizrādes pasākuma Rīgā būs skatāma arī LMT Viedtelevīzijā, lietotnē LMT Straume un internetā, kur, gaidot filmas pirmizrādi uz lielajiem ekrāniem, skatītājiem ir iespēja ieskatīties filmas "Nameja gredzens" aizkadra epizodēs.  

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!