Skats no izrādes
 
Aktualitātes
30.12.2016

Janvārī Ģertrūdes ielas teātrī būs skatāma laikmetīgās dejas izrāde "Fafabulala"

Komentē
0

8. un 10. janvārī plkst. 19:00 Ģertrūdes ielas teātrī (Ģertrūdes ielā 101A 46) būs skatāma laikmetīgās dejas kompānijas "Ārā" horeogrāfes un dejotājas Agates Bankavas veidotā dejas izrāde "Fafabulala".

Agates Bankavas izrāde "Fafabulala" vēstīs par divu cilvēku komunikāciju, kas, lai cik mēs būtu toleranti un demokrātiski, vienmēr būs subjektīva. Atšķirība ir tikai mūsu attieksmē, veidojot dialogu vienam ar otru, ķermenisku vai verbālu. Dejas izrāde atgādinās, ka nav vienas patiesības. Dzīvē viss ir mainīgs, no asarām līdz smiekliem un otrādi.

Laikmetīgās dejas kompānijā "Ārā" darbojas 13 mākslinieki (Agate Bankava, Modris Opelts, Jānis Putniņš, Rūdolfs Gediņš, Eva Kronberga, Rūta Pūce, Anna Novikova, Ivars Broničs, Anne-Birte Norda, Sandra Lapiņa, Anastasija Lonšakova, Taisija Frolova un Olga Žitluhina). Dalībniekus vieno kopīga telpa, nodarbību un mēģinājumu grafiks un vēlme veidot un attīstīt laikmetīgās dejas tradīcijas Latvijā.

Horeogrāfe: Agate Bankava, dramaturģe: Anna Zvaigzne, dejo: Rūdolfs Gediņš, Jānis Putniņš.

Biļetes iepriekšpārdošanā Ģertrūdes teātra mājaslapā, galerijā "Istaba", kā arī pieejamas uz vietas pirms izrādes.

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!