Aktualitātes
10.08.2017

Izziņota Latvijas pirmā Vegānfestivāla programma

Komentē
0

Nupat izziņotā Vegānfestivāla programma ļaus ikvienam atrast sev tīkamu nodarbi un izklaidi festivāla gaitā – neparasti konservēšanas paņēmieni, budžetam un garšas kārpiņām draudzīgi un veselīgi ēdieni, joga, meistarklases un lekcijas, mūzika un aktivitātes kā pieaugušajiem, tā bērniem.

Festivāla programmu veido četras nozīmīgas daļas: "Gardumi", kurā uzsvars likts uz ēdienu gatavošanu, kā arī baudīšanu un ideju aizgūšanu ikdienas receptēm. "Skolas" programma ietver izglītojošas lekcijas un video, nevalstisko organizāciju piedāvātas aktivitātes un uzdevumus, kā arī pieredzējuši sportisti sniegs atbildes uz jautājumiem par vegānismu un sportu. Prātu asināt apmeklētāji varēs ar "Cieto riekstu" palīdzību, savukārt, "Tapa recycling" darbnīcā iegūs noderīgas prasmes lietu radīšanai no atkārtoti izmantotiem materiāliem. "Tirdziņš" sniegs iespēju iegādāties kvalitatīvu vegānisku kosmētiku, apģērbu un veselīgus našķus. Savukārt par patīkamu atmosfēru visas dienas garumā rūpēsies "Svētku" programma, priecējot ar Latvijā zināmu mūziķu uzstāšanos, izklaidējoši izglītojošām atrakcijām bērniem un seju apgleznošanas darbnīcu.

Vegānfestivāla programma ir zīmīga arī ar spēcīgu dalībnieku sastāvu — meistarklases festivālā pasniegs harizmātiskas un populāras ēdienu blogeres Maruta Rampāne ("Ēdamzāle"), Laine Rūdolfa ("The Thriving Vegan") un Sandra Vungi ("Vegansandra"), jogas meistarklasi vadīs akrojogas pasniedzēja, holistiskā terapeite Ilze Jēče, ar priekšlasījumiem uzstāsies pieredzējis dzīvnieku tiesību aktīvists Sandris Ādminis un vides zinātnieks Edmunds Cepurītis, savukārt mūziķu vidū atrodami tādi vārdi kā Very Cool People, The Coco’nuts, The Big Bluff, My Radiant You un citi. Tirdziņā dalību jau apstiprinājuši vairāki Latvijā pazīstami zīmoli: "Frupp", "Gardu muti", "KRIPPU" un "Avenei", kā arī jau tik iecienītās kafejnīcas "Bhajan Cafe", "Fat Pumpkin" un "Terapija". Tāpat ieradīsies tirgotāji no Lietuvas un Igaunijas. Plānojot Vegānfestivāla aktivitātes, īpaši padomāts arī par bērniem, kurus priecēs aizraujošas nodarbes, kas būs piemērotas dažāda vecuma bērniem – sākot ar zīmēšanu, krāsošanu, dažnedažādām spēlēm un rotaļām līdz darbnīcām par dažādām ar dzīvniekiem saistītām tēmām.

Vegānfestivāls norisināsies šī gada 26. augustā K.K. fon Stricka Villā, un ieeja festivālā apmeklētājiem būs bez maksas. Festivāla programma tiek nemitīgi papildināta un ir atrodama Vegānfestivālā mājaslapā. Arī festivāla sociālo tīklu profilos "Facebook", "Twitter" un "Instagram" var uzzināt vairāk par vegānismu, pašu festivālu un tā jaunumiem.

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!