Aktualitātes
28.07.2017

Izsludina piekto Autora stipendijas konkursu

Komentē
0

AKKA/LAA izsludinājusi piekto Autora stipendijas konkursu, kurā individuāliem Latvijas autoriem, kas saņem atlīdzību ar AKKA/LAA starpniecību, iespējams iegūt vienreizēju stipendiju 700 eiro apmērā.

Stipendiju konkurss tiek rīkots divas reizes gadā, un stipendijas ir iecerētas kā atbalsts tiem Latvijas autoriem, kas jau saņem no AKKA/LAA par savām autortiesībām iekasēto atlīdzību un ir gatavi radīt jaunus darbus.

Pieteikšanās stipendijai notiek līdz 2017. gada 1. septembrim. Lai pieteiktos, nepieciešams AKKA/LAA Padomei adresēt datētu un parakstītu pieteikumu gan papīra, gan elektroniskā formātā (A. Čaka iela 97, Rīga, LV-1011; [email protected]). Tajā iekļaujams iecerētā darba apraksts ne vairāk kā vienas A4 lapas apjomā, norādot arī darba mērķi, auditoriju, īstenošanas gaitu, īpašās kvalitātes. Ja autors vēlas, aprakstam var pievienot pielikumus.

AS konkursam nevar pieteikt iesāktus vai jau īstenotus darbus, un saskaņā ar nolikumu tajā nav tiesīgi piedalīties autori, kas Autora stipendiju saņēmuši šajā vai iepriekšējā kalendārajā gadā.

Padomes lēmums būs zināms septembra pēdējā nedēļā.

Izvērstākas ziņas par stipendiātu pieteikšanās un stipendiju piešķiršanas kārtību, stipendiju skaitu, izmaksu un stipendiāta pārskatu atrodamas Autora stipendijas konkursa nolikumā.

Tēmas
 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!