Photo by pan xiaozhen on Unsplash
 
Ar bērniem
06.10.2018

Izsludina literāro konkursu "Doma izgaismo vārdu" bērniem un jauniešiem

Komentē
0

Valkas novada literārā apvienība  sadarbībā ar Latvijas Bērnu fondu un Valkas novada domi jau ceturto gadu izsludina literāro konkursu bērniem un jauniešiem "Doma izgaismo vārdu".

Konkursa mērķis ir radīt bērniem un jauniešiem dziļāku interesi par Latvijas literātiem un literatūru, atklāt jaunus talantus, veicināt radošās domas attīstību, kā arī rosināt vēlēšanos un dot iespēju izpausties literārajās aktivitātēs.

Konkursā aicināti piedalīties bērni un jaunieši no visas Latvijas vecumā no 10 līdz 18 gadiem. Darbu iesūtīšanas termiņš - līdz 7. decembrim. Darbu vērtēšana un rezultātu paziņošana - līdz 22. decembrim.

Konkursa  autoram  jāiesūta   dzejas kopa  vai prozas darbs elektroniski  uz e-pastu  [email protected], norādot iesūtītāja vārdu, uzvārdu, personas koda pirmo daļu, adresi, telefona numuru, e-pastu.

Konkursa darbi tiek vērtēti  aizklāti, vērtētājiem nedarot zināmus autoru vārdus.  Darbi, kas iesūtīti pēc noteiktā termiņa, netiks izskatīti. 

Konkursa balvu fonds – viena godalga katrā vecumā grupā, kopā 2 balvas un galvenā balva 100 EUR vienam no 6 nominētajiem autoriem.

Apbalvošanas pasākums notiks  2019. gada 5. janvārī  Valkas kultūras namā. Godalgotos  darbus  publicēs interneta žurnālā "Satori".

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!