Aktualitātes
05.11.2015

Interneta žurnāls "Satori.lv" laiž klajā bezmaksas daiļliteratūras burtnīcu "Uz robežas"

Komentē
1

Biedrība "Ascendum" izdevusi interneta žurnāla "Satori.lv" daiļliteratūras burtnīcu "Uz robežas", kurā apkopoti autoru vasaras nometnē Ventspilī radītie prozas un dzejas darbi. Burtnīca bez maksas tiks izplatīta dažādos kultūras centros Rīgā un Latvijas reģionos.

Nelielajā stāstu un dzejas krājumā "Uz robežas" apkopoti darbi, kas tapuši 2015. gada "Satori.lv" vasaras nometnē Ventspilī. Starp darbu autoriem ir dažādu paaudžu latviešu dzejnieki un rakstnieki, kas raksta interneta žurnālam "Satori.lv", – Inga Gaile, Anna Auziņa, Arvis Viguls, Toms Treibergs, Aivars Madris, Pēteris Pūrītis, Didzis Melbiksis u.c. Burtnīca izdota 1000 eksemplāru lielā tirāžā, un tā bez maksas būs pieejama dažādos kultūras centros un kafejnīcās Rīgā un Latvijas reģionos, kā arī interneta žurnāla "Satori.lv" redakcijā Ģertrūdes ielā 42-5 (lūgums pieteikties, rakstot uz e-pastu [email protected]).

"Radošās nometnes tēma bija robežas. Dzejas darba grupa Kārļa Vērdiņa vadībā šo tēmu interpretēja formāli, izaicinot mūsu priekšstatu par to, kas ir un nav dzeja. Tikmēr prozas darba grupa Ievas Melgalves uzraudzībā meklēja robežas sevī un savā tuvumā, tematiski apspēlējot robežu šķērsošanu," par burtnīcu stāsta interneta žurnāla "Satori.lv" galvenais redaktors Ilmārs Šlāpins.

"Satori.lv" autoru radošā nometne notika šī gada augustā Ventspilī, kur četru dienu laikā tapa jauni dzejas, prozas un arī publicistikas darbi. Sadarbībā ar Ventspils Starptautisko rakstnieku un tulkotāju māju, Ventspils pilsētas domes Kultūras centru un vīna telpas "Tinto" atbalstu šogad nometnē piedalījās 25 "Satori.lv" autori.

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
1

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!