Aktualitātes
29.05.2018

"Instrumenti" laiž klajā singlu un video "Tu atvēri mani ar nazīti"

Komentē
0

Grupa "Instrumenti" publicē jaunu singlu un video "Tu atvēri mani ar nazīti", kuru radījusi "Lielā Kristapa" laureāte režisore Krista Burāne un animācijas mākslinieks Toms Burāns.

Klipa režisore Krista Burāne stāsta: "Grupas "Instrumenti" mūziķi pie mums ar animācijas mākslinieku Tomu Burānu atnāca ar ideja par klipa vienu no galvenajiem varoņiem – Sīpoliņu, kurš ar nazīti tika atvērts dziesmas "Hes un tu" klipā. Mums šī ideja ļoti patika un, zinot par to, ka tieši Siguldā notiks grupas koncerti, kaut kā ļoti dabiski šķita, ka klipa darbībai ir jābūt saistītai ar bobsleja un kamaniņu trasi. Savukārt klipa stāsts veidojās naksnīgi vēsos toņos, rezonējot dzīves pieredzei ar dziesmas tekstu un mūziku. Mums ar Tomu šī ir debija mūzikas video un tāpēc liels prieks par uzticību no "Instrumenti" puses, jo īpaši tāpēc, ka, manuprāt, "Tu atvēri mani ar nazīti" ir ļoti spēcīgs skaņdarbs."

Instrumenti ceturto singlu no pērn decembrī klajā nākušā albuma "Atkala" izdod nepilnas trīs nedēļas pirms koncertiem, kas 15., 16. un 17. jūnijā norisināsies Siguldas pilsdrupu estrādē.

Siguldas koncertu programmu "Instrumenti" veido, balstoties uz albuma "Atkala" muzikālo materiālu, taču netrūks arī skaņdarbi no pārējiem grupas albumiem, neaizmirstot publikai iemīļotākās dziesmas.

"Instrumenti" menedžments kopā ar AS Pasažieru vilciens radis iespēju nodrošināt īpašu papildus vilciena reisu maršrutā Sigulda-Rīga visas trīs koncerta dienas plkst. 23:45.

Koncerta biļetes vēl nopērkamas grupas interneta vietnē, kā arī "Biļešu Serviss" tirdzniecības vietās.

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!