Kadrs no filmas "Ed Wood"
 
Aktualitātes
21.09.2018

Igauņu kinofestivāls aicina režisorus parādīt savas sliktākās īsfilmas

Komentē
0

Tallinas starptautiskais filmu festivāls "Melnās naktis" izsludinājis pieteikšanos programmai "The Rejected Shorts Picture Show" ("Atraidīto īsfilmu skate").

"Uzfilmēji briesmīgu īsfilmu? Tev ir kauns par savu pirmo dokumentālo filmu? Vēlies, kaut spētu aizmirst visas savas kļūdas? Diemžēl tu nevari. "Atraidīto īsfilmu skate" ir īpaša iespēja attīrīt dvēseli un piedot sev savus pagātnes grēkus," uzsaukumā režisoriem raksta programmas veidotāji, aicinot drosmīgos iesūtīt savas sliktākās īsfilmas izrādīšanai festivāla laikā.

Kā norādīts paziņojumā, skatei tiks izvēlētas "vis(ne)piemērotākās" filmas, tādējādi parādot gan skatītājiem, gan kino studentiem un profesionāļiem, ka kļūdīties ir cilvēcīgi un ka no kļūdām labāk mācīties un par tām pasmieties, nekā slēpt un mēģināt aizmirst.

Lai pieteiktu savu filmu, līdz 26. septembrim uz e-pasta adresi [email protected] jānosūta links, kurā iespējams noskatīties filmu. Iesūtītās filmas tiks izrādītas Tallinas starptautiskajā filmu festivālā "Melnās naktis" (PÖFF Shorts), kas notiks no 11. līdz 27. novembrim.

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!