No kreisās: Svens Kuzmins, Kristīne Ulberga un Pauls Bankovskis
 
Aktualitātes
14.02.2017

Fragmentus no saviem topošajiem darbiem lasīs Bankovskis, Kuzmins un Ulberga

Komentē
0

Otrdien, 21. februāri, plkst. 19:00 Latvijas Rakstnieku savienības telpās notiks ceturtais lasījumu un sarunu cikla "Process" lasījums, kurā ar saviem topošajiem darbiem iepazīstinās rakstnieki Pauls Bankovskis, Svens Kuzmins un Kristīne Ulberga.

"Process" ir Latvijas Rakstnieku savienības literāro lasījumu cikls, kas uzsākts 2016. gada nogalē. Lasījumu mērķis ir pulcēt literātus un lasītājus Latvijas Rakstnieku savienības telpās uz regulārām tikšanās reizēm, kurās tiek lasīt jauni teksti, pārrunāts teksta tapšanas process un citas kolēģiem aktuālas tēmas.

21. februāra pasākumā Pauls Bankovskis lasīs fragmentu no topošā antiutopiskā latviešu steam-punk romāna "Pasaules vēsture" pirmā sējuma, Svens Kuzmins lasīs jaunāko stāstu no topošā krājuma "Stāsti nelaimīgiem cilvēkiem", savukārt Kristīne Ulberga piedāvās ieskatu vēsturiskajā romānā, kurš iznāks maijā un vēsta par gaisā pakārtu māju liela meža vidū, kur rosās mistiķi, bēgļi no Černobiļas un viens nēģeris.

Pēc lasījuma sarunas. Ieeja bez maksas.

Latvijas Rakstnieku savienības telpas atrodas Aleksandra Čaka ielā 37-1.

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!