Foto: Inese Kalniņa
 
Aktualitātes
31.07.2017

Foto: Mākslas muzejā atklāj mecenātu Zuzānu kolekcijas izstādi

Komentē
0

Piektdien, 28. jūlijā, Latvijas Nacionālā mākslas muzeja galvenajā ēkā atklāja līdz šim vērienīgāko mecenātu Jāņa un Dinas Zuzānu kolekcijas izstādi "TOP no top". Piedāvājam ielūkoties fotomirkļos no izstādes atklāšanas.

"TOP no top" parāda Zuzānu krājuma pamatu – Latvijas mākslas vēsturē nozīmīgu dažādu tautību autoru veikumu. Ekspozīcijā, kas būs skatāma līdz šī gada 17. septembrim, apvienotas gleznas, skulptūras, grafikas, fotogrāfijas, video un instalācijas – kopumā ap 200 mākslas darbu, kas darināti laika posmā no 19. gadsimta līdz pat 2017. gadam.

Izstādes "TOP no top" idejas ģeneratori un kuratori ir Diāna Barčevska, Sniedze Kāle, Līga Lindenbauma un Valts Miķelsons, kuri strādājuši ciešā sadarbībā ar ekspozīcijas iekārtotāju – mākslinieku, scenogrāfu Reini Suhanovu.

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!