Foto: Didzis Grodzs
 
Aktualitātes
08.08.2018

Foto: Ar plašu atklāšanas programmu darbu sāk Āgenskalna tirgus

Komentē
0

Pagājušajā nedēļā āra tirdzniecību atsāka Āgenskalna tirgus, kurā pēc nomas tiesību iegūšanas nu saimnieko Kalnciema kvartāla īpašnieki.

Kā norāda jaunie Āgenskalna tirgus īrnieki, tas pulcēs dažādus tiešos tirgotājus, kas lielākoties piedāvās vietējo pārtiku. Tiks piedāvāta arī importa produkcija, pircējiem skaidri norādot tās izcelsmi. Salīdzinājumā ar Kalnciema kvartāla tirgu, Āgenskalna tirgus plānots kā  demokrātiskāks, paredzēts ikdienas pirkumiem. Nedēļas nogalēs tirgū būs pieejams arī street food – darbosies kafejnīcas un restorāni izbraukumā. No 7. augusta tirgošanās āra teritorijā notiks katru dienu, izņemot pirmdienas no plkst. 7.30 līdz 19.00.

Mērķis ir nodrošināt tirdzniecību visu gadu, tādēļ līdz novembrim tiek plānota ziemas tirdzniecības paviljona izbūve bijušā sakņu paviljona vietā. Pēc tam tiks sākta vēsturiskās tirgus ēkas atjaunošana.

Tirgus atklāšana notika no 3. līdz 5. augustam ar virkni bezmaksas aktivitāšu – diskusiju par videi draudzīgu iepirkšanos "Zero Waste" vadībā, BMX performanci, brīvdabas koncertu, vairāk nekā 10 darbnīcām visu vecumu apmeklētājiem un citām norisēm.

Tēmas
 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!