Larss fon Trīrs savas jaunākās fimas publicitātes foto
 
Aktualitātes
15.02.2017

Fon Trīra gaidāmo filmu daļēji iedvesmojis ASV prezidents Donalds Tramps

Komentē
0

Runājot par savu topošo filmu "The House That Jack Built", kas vēsta par "ārkārtīgi inteliģentu" sērijveida slepkavu, dāņu kinorežisors Larss fon Trīrs asi atsaucies uz ASV prezidenta Donalda Trampa nākšanu pie varas, vēsta "The Guardian".

Filmas darbība norisinās 70.–80. gados Vašingtonā un vēsta par 12 gadiem "ārkārtīgi inteliģenta" sērijveida slepkavas (Mets Dilons) dzīvē, kurš savas slepkavības uztver kā mākslas darbus. Intervijā "The Guardian" 13. februārī Larss fon Trīrs paziņojis, ka filmas galvenā ideja ir, ka "dzīve ir ļauna un bezdvēseliska, ko diemžēl pierāda nesenā "Homo trumpus" jeb žurku karaļa nākšana pie varas."

Pagājušajā nedēļā fon Trīrs izplatīja filmas publicitātes foto, kurā viņš redzams vēsturiskā kostīmā, turot izkapti un zvanot zvanu. Režisors foto raksturojis kā "zīmīgu attēlu ar kinematogrāfisku atsauci", ar to domājot Deina Karla Teodora Dreijera 1923. gada šausmu filmu "Vampīrs".

Režisors reti komentējis savas filmas, kopš 2011. gadā tika pasludināts par "persona non grata" Kannu kinofestivālā, kura laikā notikušā preses konferencē saistībā ar filmu "Melanholija" atļāvās jokot par Hitleru.

Filmas "The House That Jack Built" uzņemšana sāksies martā Zviedrijā, un tajā spēlēs aktieri Mets Dilons, Railija Koga un Bruno Ganzs. Plānots, ka pirmizrādi filma piedzīvos 2018. gadā.

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!