Foto: Elizabete Ezergaile
 
Aktualitātes
09.03.2018

"FK Balva" meklē labāko Latvijas jauno fotogrāfu

Komentē
0

Žurnāls "Foto Kvartāls" sadarbībā ar "Sony" un festivālu "Rīgas Fotomēnesis" izsludina pieteikšanos "FK Balvai 2018", kuras mērķis ir noskaidrot labāko Latvijas jauno fotogrāfu.

"FK Balvai" aicināti pieteikties jaunie Latvijas fotogrāfi, kas ir karjeras sākumposmā. Tā ir iespēja fotogrāfiem sasniegt plašāku auditoriju gan vietējā, gan starptautiskā mērogā, kā arī saņemt ieteikumus un atbalstu radošajam darbam. Balvas uzvarētājs iegūs arī vērtīgas balvas – "Sony" kameru "ILCE-5100L", kā arī darbu publikāciju žurnālā "FK".

"FK" Balvas žūrijā darbojas mākslas zinātniece un kritiķe Santa Mičule, fotogrāfs un fotogrāmatu izdevējs Endrjū Miksis (Andrew Miksys) no Lietuvas/ASV, kā arī FK galvenais redaktors un festivāla "Rīgas Fotomēnesis" direktors Arnis Balčus.

 “Laika gaitā šī balva ir kļuvusi par vienu no nozīmīgākajiem atsperes punktiem jaunajiem fotogrāfiem, lai pieteiktu sevi plašākai publikai, pie tam arī starptautiskā līmenī,” balvas ieguvumus skaidro žurnāla FK galvenais redaktors Arnis Balčus.

Pieteikšanās balvai notiek divās kārtās. Vispirms līdz 6. aprīlim jāiesūta savu darbu portfolio, no kuriem otrajai kārtai tiks atlasīti 10 dalībnieki, kuri savus darbus prezentēs žūrijai un publikai 14. maijā koprades telpā "The Mill".

FK Balva norisinās jau ceturto gadu. 2015. gadā to ieguva Viktorija Eksta, 2016. gadā – Luīze Nežberte, bet pērn – Juris Zemītis, kura darbi tiks publicēti šīgada izdevumā "Latvijas fotogrāfija 2018". FK Balva ir viens no festivāla "Rīgas Fotomēnesis 2018" notikumiem.

Pieteikšanās šeit.

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!