Aktualitātes
16.02.2018

Četri ieteikumu kulturālai nedēļas nogalei

Komentē
0

Šajā nedēļas nogalē iesakām uzzināt, ar kādiem 100 priekšmetiem sevi asociē somi, iepazīt igauņu laikmetīgo teātri, kā arī turpināt izglītoties pasaules sliktākajā kino.

  1. Sestdien iesakām apskatīt izstādi "100 priekšmeti no Somijas" Dekoratīvās mākslas un dizaina muzejā – pašu somu veidotu 100 objektu kolekciju, kas spilgti raksturo šīs ziemeļvalsts dizainu, vēsturi un tās iedzīvotājus.
  2. Sestdienas vakarā vērts doties uz Ģertrūdes ielas teātri, kur Igaunijas laikmetīgā teātra programmas "LATEST" ietvaros notiks Igija Londa Malmborga soloizrāde "Fizika un Fantāzijas".
  3. Savukārt svētdien pa dienu Latvijas Nacionālajā teātrī būs skatāma Valtera Sīļa izrāde "Cilvēki, lietas un vietas", kam pamatā ir britu autora Dankana Makmillana luga par jaunas sievietes attiecībām ar sevi, pasauli un narkotiku atkarību.
  4. Svētdien bāra "Aleponija" kinociklu "Slikto filmu svētdienas" turpinās nereti par sliktāko pasaules režisoru dēvētais Eds Vuds ar filmu "Glen or Glenda", kas ir daļēji autobiogrāfisks stāsts par to, ko nozīmē būt transvestītam. Lomās Bēla Lugoši un pats režisors.
Tēmas
 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!