Aktualitātes
11.07.2018

Četri ieteikumu kulturālai darba nedēļai

Komentē
0

Šonedēļ iesakām iepazīt latviešu velnu un Velnezeru, kā arī izmantot siltos vasaras vakarus un apmeklēt aizraujošus brīvdabas kino seansus.

  1. Kas saista latviešu velnu ar pāniem un kāda ir tā nostāja sabiedrībai svarīgos jautājumos? Uz šiem jautājumiem trešdien pasākumā "Mākslas velns" galerijā ISSP atbildēs filozofs un folkloras pētnieks Toms Ķencis. Priekšlasījumam sekos sarunu ar mākslinieci Vika Eksta, kuras izstāde "Velnezers" šobrīd skatāma ISSP Galerijā.
  2. Ceturtdien Rīgas Doma dārzā notiks bezmaksas kinoseanss, kurā tiks demonstrēta kinohroniku programma "Tev mūžam dzīvot, Latvija! 20.-30. gadi" ar dažādiem unikāliem brīvvalsts laika vēsturi, politiku un sadzīvi raksturojošiem kadriem. Attēlotajā laikā skatītājus ievadīs politologs Ivara Ījaba.
  3. Savukārt bārā "Aleponija" ceturtdien notiks muzikālā projekta "Jāņa Ruņģa Klātbūtnes" koncerts, kurā varēs dzirdēt dziesmas no debijas albuma "Ārpus Prātus", kas taustāmā formātā iznāks rudenī.
  4. Darba nedēļu iesakām noslēgt ar vēl vienu brīvdabas seansu, šoreiz Kalnciema kvartālā, kur vasarīgā atmosfērā ar vīnu un uzkodām varēs vēlreiz noskatīties leģendāro filmu "Forests Gamps".
Tēmas
 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!