Aktualitātes
15.09.2018

Četri ieteikumi kulturālai nedēļas nogalei

Komentē
0

Šajā nedēļas nogalē iesakām apceļot Čiekurkalnu kopā ar dzejniekiem, skatīties dokumentālo filmu par divu izcilu dzejnieku draudzību, kā arī noskaidrot, vai skolās vajadzētu analizēt mūsdienu dziesmu tekstus.

1. Sestdien jau piecpadsmito reizi notiks "Ceļojums ar dzejniekiem", kas šogad vedīs poētiskā ekskursijā pa Čiekurkalna apvidu. Tajā kopā ar lasītājiem dosies dzejnieki Inga Gaile, Arvis Viguls, Toms Treibergs, Agrita Grīnvalde, Ingmāra Balode, Krišjānis Zeļģis, Madara Gruntmane, Semjons Haņins un Henriks Eliass Zēgners.

2. Savukārt sestdienas vakarā vērts doties uz bāru "Aleponija", kas šajā dienā svin 2 gadu jubileju un kur uzstāsies "Donēts 4", Semjons Haņins & Staņislavs Judins un "Martas asinis".

3. Kaņepes Kultūras centrā sestdien būs skatāma dokumentālā filma "Tuvāk zemei viņpus upes" – stāsts par diviem draugiem, talantīgajiem dzejniekiem Vladu Brazūnu un Knutu Skujenieku.

4. Svētdien Latvijas Nacionālajā bibliotēkā notiks publiskās debates "Vai literatūras stundās vajadzētu analizēt mūsdienu dziesmu (piemēram, hiphopa) tekstus?", kurās uz šo jautājumu atbildi meklēs jomas eksperti, dzejnieki, mūzikas autori un pieredzējuši debatētāji.

Tēmas
 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!