Aktualitātes
04.08.2018

Četri ieteikumi kulturālai nedēļas nogalei

Komentē
0

Šajā nedēļas nogalē iesakām svinēt fotogrāfijai un kino veltītus pagalma svētkus, novērtēt, kā Kuldīgu redz atzīti fotogrāfi no visas pasaules, kā arī klausīties ūdens mūziku.

  1. Sestdien laikmetīgās mākslas centrā "kim?", kur šobrīd skatāmas Maijas Kurševas un Merikas Estnas personālizstādes, notiks bērnu diena. Tajā mazie apmeklētāji dosies tūrē ar speciāli bērniem veidotām "kim?" darba burtnīciņām, savukārt noslēgumā būs radošā darbnīca, iedvesmojoties no izstādēs esošajiem mākslasdarbiem.
  2. Sestdien Lienes ielā 19c eksperimentālā kino un foto cienītājus uz Pagalma svētkiem aicina "Baltic Analog Lab". To laikā notiks tematisks krāmu tirdziņš, kurā pie Rīgas tirgotājiem būs iespējams apskatīt un iegādāties analogās kameras, fotogrāfijas, žurnālus un citus vērtīgus krāmus, kā arī būs skatāmas filmu programmas un audiovizuālas performances.
  3. Svētdien iesakām apskatīt šīgada Starptautiskās fotogrāfijas vasaras skolas (ISSP) noslēguma izstādi "Savvaļa" Kuldīgā, ko, fiksējot poētiskus mirkļus pilsētas ikdienā un radot paši savus stāstus, veidojuši fotogrāfi un kuratori no visas pasaules.
  4. Savukārt Rīgā, mākslas centrā "Zuzeum" svētdien ar koncertu uzstāsies japāņu mūziķe un performanču māksliniece Tomoko Sovāža, kura savā daiļradē pēta ūdens skaņas un vizuālās īpašības dažādos agregātstāvokļos.
Tēmas
 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!