Aktualitātes
14.07.2018

Četri ieteikumi kulturālai nedēļas nogalei

Komentē
0

Šajās brīvdienās iesakām novērtēt jauno festivālu "Kartupeļpalma" ar atzinību guvušiem mūziķiem, doties ceļojumā uz viena vakara izstādi ar aktieru performanci-lasījumu, kā arī gan apskatīt, gan radoši iepazīt mākslu.

  1. Sestdien Salaspils Botāniskajā dārzā sevi pieteiks jauns vienas dienas festivāls "Kartupeļpaļma", kurā uzstāsies tādi mākslinieki kā "Židrūns", "Baložu Pilni Pagalmi", "Bērnības milicija" un citi. ""Koncerta dalībnieku izvēlē noteicošais bija nevis kritērijs, cik tie populāri, cik miljonus albumu pārdevuši vai cik "Grammy" balvas saņēmuši, bet gan viņu spēlētā mūzika," par programmas konceptu saka tās veidotājs, dīdžejs Uldis Rudaks.
  2. Savukārt "Skujās" Amatas novada Kārļos sestdien notiks fotogrāfes Ievas Raudsepas rīkota viena vakara izstāde ar aktieru performanci-lasījumu "Cik labi vien vari", kas caur fotogrāfiju un tekstu reflektēs par deviņdesmito gadu sākumā dzimušo paaudzi.
  3. Svētdien bijušajā LU Bioloģijas fakultātes ēkā ģimenēm būs iespēja piedalīties radošajā darbnīcā "Dekonstruē un radi" mākslinieces Ilzes Egles vadībā. Tajā dalībnieki dekonstruēs pazīstamas formas un priekšmetus, un no to detaļām un fragmentiem veidos jaunas formas un tēlus.
  4. Tāpat svētdien iesakām izmantot vienu no pēdējām iespējām apskatīt jaunās mākslinieces un "SEB stipendijas glezniecībā ieguvējas Laimdotas Steķes personālizstādi "Irt" "Free Riga" mākslinieku rezidenču nama "D27" dārzā.
Tēmas
 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!