Aktualitātes
07.07.2018

Četri ieteikumi kulturālai nedēļas nogalei

Komentē
0

Dziesmu un deju svētki nav vienīgais kultūras notikums šajā nedēļas nogalē – tāpat iesakām novērtēt ievērojamā latviešu mākslinieka Imanta Tillera personālizstādi, iesildīt festivālu "Komēta", kā arī kopā ar visu ģimeni piedalīties radošā darbnīcā.

  1. Sestdien iesakām apmeklēt Latvijas Nacionālo mākslas muzeju, kur būs skatāma ievērojamā Austrālijas mākslinieka Imanta Tillera personālizstāde "Ceļojums uz nekurieni", kā arī notiks tikšanās ar pašu mākslinieku.
  2. Savukārt sestdienas vakaru un nakti organiski-elektroniskās mūzikas ritmos aicina pavadīt Kaņepes kultūras centrs, kur notiks festivāla "Komēta" iesildīšanās un iepazīšanās pasākums ar trīs dažādām mūzikas skatuvēm: "Tropisko terasi", "Ekstāzes deju zāle" un "Ašrama oāzi".
  3. Svētdien iesakām apmeklēt bijušo LU Bioloģijas fakultātes ēku, kur Rīgas Starptautiskās laikmetīgās mākslas biennāles ietvaros notiks ģimenēm paredzēta radošā darbnīca "Pēdas/Nospiedums".
  4. Svētdien Vērmanes dārzā Dziesmu un deju svētku ietvaros norisināsies latviešu dziesminieku bezmaksas koncerts, kur vienkopus varēs dzirdēt dažādus spilgtus un aktīvus latviešu dziesminiekus, kā arī uzzināt par kustības aktualitātēm, dziesminieku festivāliem un to veidotājiem, dziesminieku kopā saucējiem un tradīcijas turpinātājiem Latvijā.
Tēmas
 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!