Aktualitātes
28.06.2018

Četri ieteikumi kulturālai nedēļas nogalei

Komentē
0

Šajā nedēļas nogalē iesakām apgaismot sevi sarunu festivālā "Lampa", iepazīt pasauli caur jaunām ķermeniskām pieredzēm un piedalīties radošā darbnīcā visai ģimenei.

  1. Sestdien Cēsu pils parkā norisināsies sarunu festivāla "Lampa" otrās un noslēdzošās dienas pasākumu programma, kurā varēs uzzināt, kas ir "Slieku stendaps" un ķermeņa pēcnāves sociālā dzīve, diskutēt par personību nozīmi kultūras žurnālistikā, piedalīties bērnu un jauniešu programmās un darīt daudz ko citu. Tiem, kam nav iespējas nokļūt Cēsīs, "Satori.lv" piedāvāsim vērot arī festivāla tiešraidi.
  2. Festivāla ietvaros Vidzemes koncertzālē "Cēsis" notiks arī jaunzēlandiešu mākslinieces Keitas Makintošas izrāde-darbnīca "Daudzu rokās", kuras dalībnieki piedzīvos virkni estētisku, maņās balstītu situāciju, sastopoties ar neparastiem fiziskiem fenomeniem un spēlējoties ar dažādām lietām, virsmām un materiāliem.
  3. Svētdien Rīgas Starptautiskās laikmetīgās mākslas biennāles ietvaros bijušajā LU Bioloģijas fakultātes ēkā bērni un viņu vecāki aicināti iesaistīties radošā darbnīcā, kurā bērniem būs iespēja radīt jaunas pasaules, monstriņus, robotus un lelles no visiem ikdienā pieejamiem un saprotamiem priekšmetiem, kā arī kopā ar vecākiem apskatīt biennāles izstādi.
  4. Savukārt Latvijas Nacionālajā mākslas muzejā svētdien iesakām apskatīt jaunatklāto izstādi "Ciao! Niklāvs Strunke Itālijā. 20. gadsimta 20. gadi", kas veltīta māksliniekam Niklāvam Strunkem, kam dzejnieks Aleksandrs Čaks un citi laikabiedri piedēvē itāliskā sveiciena "čau" ("ciao") ieviešanu Rīgā.
Tēmas
 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!