Aktualitātes
16.06.2018

Četri ieteikumi kulturālai nedēļas nogalei

Komentē
0

Šajā nedēļas nogalē iesakām apmeklēt daudzveidīgo Rīgas performances festivāla programmu, klausīties etnominimālistisku un mistiķu darbu iedvesmotu mūziku, kā arī noskatīties dažas no interesantākajām pēdējo gadu filmām.

  1. Nedēļas nogalē Rīgā norisinās pirmais Rīgas performances festivāls "Starptelpa", kura programmā ietverti gan starptautiski projekti, piemēram, zviedru performances "UMI" starptautiskā pirmizrāde vai starpdisciplinārā projekta "Dancing the Blues" performance "Izkļūstot no sava ceļa", gan pašmāju mākslinieku darbi, tostarp Vikas Ekstas un Jeļenas Glazovas performance "Nebula Within/Patvērums Nebulā".
  2. Sestdien Rīgas Sv. Pētera baznīcā notiks Latvijas Radio kora grupas un ģitārista Matīsa Čudara koncerts, kurā skanēs Dievam veltītas mīlestības vārsmas ar saknēm dažādu laikmetu un dažādas izcelsmes mistiķu darbos.
  3. Sestdien, atzīmējot "Kino Bizes" sezonas noslēgumu, būs skatāma trauksmaina dokumentāla alegorija par Neko filmā "Slavinot Neko", biogrāfiskā filma par grupu "The Stooges" un tās līderi Igiju Popu "Gimme Danger", kā arī poētiskā filma "Patersons".
  4. Svētdien savas minitūres ietvaros Ungurmuižā ar koncertu uzstāsies etno minimālistiskās mūzikas duets "Stanislav Yudin & Asnate Rancane", kas izpildīs oriģinālmūziku ar tautas tekstiem, kā arī tautas jeb folkloras kompozīciju apdares.
Tēmas
 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!