Aktualitātes
02.06.2018

Četri ieteikumi kulturālai nedēļas nogalei

Komentē
0

Šonedēļ iesakām domāt par dzimti, dzimumu un solidaritāti, uzzināt ko jaunu par radošo rakstību un novērtēt pirmo Rīgas Starptautiskās laikmetīgās mākslas biennāli.

  1. No šodienas līdz svētdienai Kaņepes Kultūras centrā notiek pasākumu cikls "what the gender?", kura uzmanības centrā ir dzimtes, dzimuma, solidaritātes un līdztiesības jautājumi. Tā ietvaros ikviens aicināts piedalīties pašizziņas darbnīcās, skatīties domāt rosinošu kino, diskutēt un pēc tā visa atpūsties DJ ritmos.
  2. Sestdien iesakām izmantot filozofijas interneta žurnāls "Punctum" un Literārās Akadēmijas sagādāto iespēju bez maksas apmeklēt Stenfordas Universitātes pasniedzēja un četru dzejas krājumu autora Ostina Smita lekciju par radošo rakstību.
  3. Svētdien pa dienu vērts apmeklēt tikko atklāto Rīgas Starptautiskās laikmetīgās mākslas biennāles centrālo izstādi LU kādreizējā Bioloģijas fakultātes ēkā, kur 44 ārzemju un latviešu mākslinieki pēta dabu un cilvēces progresa priekšrocības, trūkumus, iespējas, zemūdens akmeņus un sekas.
  4. Savukārt svētdienas vakarā LKA Eduarda Smiļģa Teātra muzejā būs iespēja redzēt horeogrāfes Kristīnes Brīniņas monoizrādi "I am a really shy person", kurā dejas māksliniece dalās stāstā par iedomātu tikšanos ar izcilo latviešu diriģentu un nu jau divkārtējo "Grammy" balvas ieguvēju Andri Nelsonu.
Tēmas
 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!