Aktualitātes
27.01.2018

Četri ieteikumi kulturālai nedēļas nogalei

Komentē
0

Šajā nedēļas nogalē iesakām iepazīt Latvijas 21. gadsimta mākslu un poļu tēlniecību, kā arī novērtēt etīžu teātra "Nerten" jaunāko izrādi.

  1. Sestdien iesakām apskatīt mākslas muzeja "Rīgas Birža" jaunāko izstādi "Artistry. Polijas tēlniecības 100 gadi", kurā apkopoti darbi no Polijas Tēlniecības centra Oroņsko darbu kolekcijas.
  2. Sestdienas vakarā kinoteātrī "Kino Bize" būs skatāmas divu filmu tiešraides no 47. Roterdamas Starptautiskā kinofestivāla, kurš vienlaikus tiek demonstrēts kinoteātros visā Eiropā un arī citos reģionos.
  3. Svētdien teātra mājā "Zirgu pasts" būs skatāma pirmā no etīžu teātra "Nerten" 14. sezonas atklāšanas izrādēm, kurā "Nerten" režisori un aktieri Svens Kuzmins un Toms Treibergs uzdos un centīsies atbildēt uz mūžam aktuālo jautājumu: "Kā bija patiesībā?".
  4. Svētdien iesakām izmantot pēdējo iespēju, lai izstāžu zālē "Arsenāls" muzeja kolekcijas izstādi "LNMM jaunieguvumi. 21. gadsimts", kurā redzami spilgtākie muzeja īpašumā esošie 21. gadsimta latviešu laikmetīgās mākslas paraugi.

 

 

Tēmas
 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!