Aktualitātes
02.12.2017

Četri ieteikumi kulturālai nedēļas nogalei

Komentē
0

Šajā nedēļas nogalē iesakām lielkoncertā atzīmēt radio "Naba" 15. gadadienu, doties mākslas medībās, kā arī novērtēt "Dokumentālista" režisora Ivara Zviedra jaunāko filmu "Zāģeri".

  1. Sestdien teātra mājā "Zirgu pasts" norisināsies Latvijas Kultūras akadēmijas un Latvijas Mākslas akadēmijas studentu etīžu skate "Malka", kur būs skatāmi 10 minūšu gari skatuves stāsti par tādām jaunajiem māksliniekiem svarīgāk tēmām kā mīlestība, migrēna, pamestība, pārvēršanās un citām.
  2. Sestdienas vakarā LU Biznesa, vadības un ekonomikas fakultātē radio "Naba" aicina ar lielkoncertu atzīmēt radio 15. gadadienu un Eduarda Veidenbauma 150 jubileju. Koncertā vienotu priekšnesumu veidos "Rāva", "Martas Asinis", "Čipsis un Dullais", "MMMM", "Tehnikums", "PODRUGA", Juris Kulakovs un Ieva Akuratere, kā arī filozofu apvienība "aaafterwork".
  3. Sestdien un svētdien Kalnciema kvartālā norisināsies mākslas trofeju pop-up tirgus "Mākslas medības", kurā varēs apskatīt un iegādāties Latvijas jauno mākslinieku darbus.
  4. Savukārt kinoteātrī "Splendid Palace" svētdien būs skatāma Ivara Zviedra ("Dokumentālists") jaunākā filma "Zāģeri", kas šoreiz ieskatīsies mežizstrādes biznesa aizkulisēs un zāģeru ikdienas spožumā un postā.
Tēmas
 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!