Aktualitātes
15.07.2017

Četri ieteikumi kulturālai nedēļas nogalei

Komentē
0

Šīs brīvās dienas iesakām izmantot, lai apskatītu kādu provokatīvi atklātu izstādi, neformālā atmosfērā iepazītu Franciju, kā arī dotos mākslas piknikā.

  1. Sestdien iesakām apskatīt ar spilgtu performanci atklāto Ivara Grāvleja izstādi "Klusā daba" – turpinājumu fonda "Mākslai vajag telpu" Vasaras mājas šīgada programmai, kas veltīta laikmetīgās mākslas patriarham Andrim Grinbergam.
  2. Pēc izstādes apmeklējuma vērts doties pāri ielai uz Kalnciema kvartālu, kur noslēgsies "Nedēļas nogale Francijas krāsās" – skanēs franču mūzika, būs iespēja nogaršot vēlās brokastīs franču gaumē, kā arī notiks radošās darbnīcas bērniem, kurās caur spēlēm un rotaļām varēs iepazīt franču valodas pamatus.
  3. Svētdien ar plašu programmu ģimenēm norisināsies otrais mākslu un garšu festivāls "Mākslas pikniks" Rēzeknes novada Lūznavas muižā, kur vieglā atmosfērā satiksies mūzika, māksla, laikmetīgā deja, garšas un citas norises bērniem un pieaugušajiem.
  4. Savukārt rīdzinieki un pilsētas viesi svētdienu var izmantot, lai bezmaksas ekskursijā iepazītu Lielos kapus.
Tēmas
 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!