Aktualitātes
17.06.2017

Četri ieteikumi kulturālai nedēļas nogalei

Komentē
0

Šajā nedēļas nogalē mudinām uzzināt, kādus stāstus glabā pēdējā laikā daudz aprunātie Lielie kapi, atpūsties pagalma svētku neformālajā gaisotnē, kā arī pagūt apskatīt latviešu modernistam Romanam Sutam veltīto izstādi.

  1. Sestdien iesakām doties uz Dekoratīvās mākslas un dizaina muzeju, kur vēl pēdējās dienas skatāma izstāde "Romans Suta – 120. Universālā mākslas formula", kas veltīta daudzpusīgā latviešu mākslinieka Romana Sutas dzīvei un daiļradei.
  2. Ģimenes ar bērniem sestdien būs gaidītas Kalnciema kvartālā, kur norisināsies iknedēļas zemnieku un amatnieku tirgus un Latvijas Nacionālā mākslas muzeja izbraukuma darbnīca bērniem "Es un māksla", ko vadīs māksliniece Diana Dimza Dimme.
  3. Savukārt vēstures interesentiem svētdien ir iespēja piedalīties bezmaksas ekskursijā angļu valodā pa Lielajiem kapiem.
  4. Tāpat svētdien jaunā mākslinieku rezidence "D27" un kinoteātris "Kino Bize" aicina atzīmēt tumšās kinosezonas noslēgumu ar grilu, mūziku un sarunām "D27" pagalmā, kā arī vairākiem filmu seansiem "Kino Bizē".
Tēmas
 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!