Aktualitātes
20.05.2017

Četri ieteikumi kulturālai nedēļas nogalei

Komentē
0

Šosestdien visā Latvijā notiks tradicionālā Muzeju nakts, taču ar to nedēļas nogales kultūras piedāvājums nebūt nav izsmelts, un sev piemērotu laika pavadīšanas veidu varēs atrast arī prātu asinošu sarunu, kultūru daudzveidības un avangarda fotogrāfijas cienītāji.

1. Sestdien visas dienas garumā Rīgas Purvciemā notiks sarunu festivāla "Lampa" iesildīšanās pasākums, kurā interesanti aicināti iekustināt prātu pirms paša festivāla, kas norisināsies Cēsīs no 30. jūnija līdz 1. jūlijam.

2. Muzeju nakts ietvaros sestdien Raiņa un Aspazijas mājā līdztekus abu dzejnieku memoriālā dzīvokļa apskatei varēs klausīties dzejas lasījumus "Aspazija reloaded", kuros piedalīsies tādi dzejnieki kā Inga Gaile, Arvis Viguls un Anna Auziņa, aplūkot Latvijas Mākslas akadēmijas studentu darbu izstādi, kā arī pieredzēt jaunākās paaudzes dzejnieku īpaši sagatavoto performanci "Achtung Achtung".

3. Svētdien Kaņepes Kultūras centrā norisināsies pasākums "Meet, Greet & Eat" ("Satiekamies, iepazīstamies un ēdam"), kurā varēs tuvāk iepazīties ar patvēruma meklētājiem Latvijā, kopīgi piedaloties gatavošanas meistarklasēs, spēlēs, radošās aktivitātēs un citās izklaidēs.

4. Svētdien laikmetīgās mākslas centrā "kim?" notiks tikšanās ar ukraiņu mākslinieku duetu "Synchrodogs", kurš ar savām sirreālajām fotogrāfijām ieguvis starptautisku atzinību gan modes, gan mākslas pasaulē un kura izstāde "Back to Nature" šobrīd apskatāma "kim?".

Tēmas
 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!